כללי מודעה

• הוסף לסימניות
הלקוח כבר אישר אבל אשמח לשמוע את דעתכם,
האיור לא שלי, של מאיירת יודאיקה בשם יפעת, מוכשרת מאוד
גמר חתימה טובה

קבצים מצורפים

• מודעה סופית יוכ למייל.jpg
    KB 914.8 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
מעולה
הערה: צבע הטקסט נבלע מעט בצבע הרקע, הייתי מצפה לצבע מנוגד מעט
אולי הסגול מהאיור

• הוסף לסימניות
ועוד אחת לסדרה...

גמר חתימה טובה

קבצים מצורפים

• שמחת תורה לאינטרנט.jpg
    KB 163.1 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
מדהים!!!!!!!!
חסר משו קטן שיבליט קצת- כרגע קצת חוור

• הוסף לסימניות
אפשר לקבל פרטים על המאיירת?

• הוסף לסימניות
מקסים!
כדאי להבליט יותר את הכותרות הראשיות עם צבע יותר חזק ומנוגד לרקע

• הוסף לסימניות
את יום כיפור אהבתי מאד!!!!!
(אולי כמו שאמרו צבע טורקיזי מעט יותר חזק)
שמחת תורה שאחריו קצת מאכזב... :(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1081597:
מעולה
הערה: צבע הטקסט נבלע מעט בצבע הרקע, הייתי מצפה לצבע מנוגד מעט
אולי הסגול מהאיור

גם אני חושבת כך..

• הוסף לסימניות
סגנון מאוד מתאים למקום ולסוג האנשים
בכל זאת טיפה יותר חיות, לקחת את הירקרק לגוון קרוב יותר לטורקיז באיור

שמחת תורה מקסים אבל לא מרגישים שמחה אלא המון המון שלווה ורוגע
שזה נפלא, השאלה אם זה ימשוך מספיק

• הוסף לסימניות
תודה

תודה על כל ההערות המחכימות,
שתי המודעות כבר נסגרו ונשלחו ללקוח, כך שאין אפשרות לשנות אבל חשוב לדעת- בשביל המודעות הבאות, בעז"ה
האירועים בחוות הנמורה מיועדים לציבור שמורכב ברובו ממתקרבים, לכן השתדלנו מאוד להתחמק מאימג'ים שנותנים תחושה "דוסית" כדי לא להרתיע (ולמצוא ספר תורה או איש עם טלית או שופר שלא נראים דוסים זאת משימה קשה מאוד, תאמינו לי!), בקיצור העיצוב היה מאתגר
גמר חתימה טובה לכולנו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה