כללי מודעה

• הוסף לסימניות
מה אתם אומרים?
יש פה כמה דברים שלא אהבתי, וטקסט לא שייך,
אבל זה מה שהלקוח רצה.:cool:

קבצים מצורפים

• באגט דניאל.jpg
    3.6 MB · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
סורי לא אהבתי
לקח לי כמה שניות לראות על מה המודעה
את יכולה לשים תמונה של טבח למעלה או שווארמה טובה
הרקע לדעתי לא קשור לענין הוא כהה מידי
השתמש בתמונות בשר טובות אבל הם לא נראות
בטקסט של שוארמה וכו הייתי משתמשת בדפוס את המחיר הייתי עושה בתוך עיגול/צורה אחרת ובצע שונה
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נראה טובבבב!
אני אוהבת תסגנון הזה!

אולי הייתי מוסיפה קו דקיק בין השוורמה לשניצלונים לפלאפל וכו' שלא יראה גוש טקסט....
ואת הטקסט השחור צריך להבליט איכשהו, כי הוא לא הכי קריא

• הוסף לסימניות
א. את החנות אני מכיר ממעבר באזור.

ב. לוגו קבוע אין לו וחבל.

ג. לך על משהו בסגנון (כי זה משדר בשרי) אבל את הטקסט תבהיר.

ד. תוסיף את ההכשר (מחפוד כמדומני)

• הוסף לסימניות
לא מזמין בכלל..
אתה מוכר עץ או שאוורמה?!
יש כל כך הרבה חלל ריק למה לא לנצל ולשים את אחת התמונות בגדול בענק שיגרה את העין
הדברים היחידים שרואים זה מה שכתוב על השחור ובלוגו שנכון שזה חשוב אבל גם שאר הדברים חשובים בהחלט וצריכים לתפוס את העין...
הכיוון נחמד אך צריך לטאצ'טצ' (טאצ') אותו...

• הוסף לסימניות
הכל נכון, אבל זה לא לקוח פרטי.
זה לקוח שעשיתי לו עבודה דרך בית דפוס תוך שעתיים בלבד...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה