כללי מודעה

• הוסף לסימניות
\\

קבצים מצורפים

• h.png
    KB 715.7 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
יפה מאד
אמריקאי לחלוטין
לא הבנתי את הקשר בנורות (אולי באנגלית)

מומלץ להפוך את הרקע למעט מעט יותר מענין, לדעתי.

• הוסף לסימניות
תודה
את הרקע דוקא אהבתי, כי הייתי רוצה שיהיה נקי ביותר.
בנורות משתמשים כאן כשרוצים להדגיש שיש אור חדש

• הוסף לסימניות
הגופנים לא פשוטים מידי?
(אולי אני לא מספיק מבינה בגופנים לועזיים. אבל בכל מקרה הגופן הזה נראה לי מידי מוכר ובסיסי)
מה שבטוח- שאת הגופן של העברית כדאי לשדרג.

וכן, הנורות מבטאות "אור חדש" בצורה נמוכה ופשוטה מידי. שהמומחים בתחום יתנו רעיון אחר...

• הוסף לסימניות
תודה,
הנורות אשנה אי"ה,
הגופן הלועזי הוא מיריוט פרו, מאד בסיסי אבל גם מאד יפה וקריא

• הוסף לסימניות
קודם כל חשוב שתהיה התאמה בין הפונטים.
דבר שני אני למשל במבט ראשון לא שמתי לב שיש נורות בכלל...

• הוסף לסימניות
מודעה נקיה וברורה.
משהו בקומפוזיציה הכללית לא כל-כך מסתדר לי. אין אובייקט אחד חשוב ומשמעותי שעליו העין תיתפס מיד בתחילה, אלא כמה אובייקטים גדולים שגורמים לחוסר קומפוזיציה, ולכן גם גורמים לקצת בלאגן.
וחבל, כי יש בה בהחלט פוטנציאל טוב.
חוץ מזה, ממודעה שמפרסמת קונדיטוריה של מאפים חלביים, הייתי מצפה למראה יותר 'נשפך' ורך, ולא לעיצוב משורטט ועמידה של המוצרים כמו במסדר.
על הנורות אני חושבת שיהיה כדאי לוותר. לא שמים לב אליהן מיד בתחילה, והן סתם מכבידות.
ובענין הפונטים, כמו שאמרו כבר, כדאי לשנות את הפונט העברי שיהיה בסגנון של הלועזי.

הצלחה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה