כללי מודעה

• פותח הנושא pink
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח להערות ...

קבצים מצורפים

• מודעה פרוג2.png
    מודעה פרוג2.png
    KB 257.3 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
יפה!
הייתי שוקלת לוותר על הערימה, היא מפריעה לי להתחבר למוצר עצמו.
בשטח ש"התפנה" תגדילי את הסיר המבריק שימשוך את העין.
כדאי טיפה להשקיע ולהתאים את הלוגו לפי התעגלות הסיר.

תנסי להוריד מלל.

• הוסף לסימניות
עוד?

• הוסף לסימניות
144 צפיות עם תגובה אחת
זה אומר שזה מאד מאד גרוע?
אני צריכה להוריד לפרסום... אשמח לדעת מה לשפר

• הוסף לסימניות
הערימה של הסירים הישנים עושה הרגשה לא נעימה.
תורידי אותה ותגדילי את הסיר משמעותית, שיתפוס את העין

• הוסף לסימניות
זוית הצילום לא מתאימה בשני התמונות. הצילום של הסיר החדש עליונה והזוית של הערימה נמוכה יותר, בעיני זה חוסר אמינות של הצילום.
אם את רוצה להראות ערימה ישנה במקביל - שימי את התמונה הזו כתמונה ישנה ספיה או משהו דומה. שיראה שזה לא מתיימר אפילו להצטלם ביחד.
אין הצללה מתחת לערימה של הסירים, והצריבה שם לא חלקה.
חוץ מזה - נעים ויפה.

• הוסף לסימניות
אהבתי את הכותרת!
מצטרפת להערה על ערימת הסירים.

חוצמזה- ממש מושלם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קלרינט;2248969:
יפה!
הייתי שוקלת לוותר על הערימה, היא מפריעה לי להתחבר למוצר עצמו.
בשטח ש"התפנה" תגדילי את הסיר המבריק שימשוך את העין.
כדאי טיפה להשקיע ולהתאים את הלוגו לפי התעגלות הסיר.

תנסי להוריד מלל.

באיזה כלי הכי נכון לעגל את הלוגו?

• הוסף לסימניות
יותר טוב?

...

קבצים מצורפים

• 2.png
    KB 631.2 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
הכי נכון ללחוץ על הקצוות ליצירת שינוי, ואז קליק שמאלי ובחירה בשינוי דרך רשת.

בגדול זה מיותר, הכי פשוט להעיף את הסירים הישנים לפח, למקם את הסיר החדש באמצע כשמתחתיו הלוגו. פשוט, מובן ויפה.

• הוסף לסימניות
הכלל אומר שבשביל הקריאטייב צריך שני שליש ולמלל שליש
תנו מרווח מתחת לכל סיר יש מכסה ותמקמו את הסיר יותר למטה.
במלל בהתחלה אין צורך לפרט את כל הסוגים, זה מעייף ומיותר, אפשר לכתוב מגוון סירים ומחבתות מנירוסטה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה