כללי מודעה

• הוסף לסימניות
לצערי המודעה כבר פורסמה ולא אוכל לשנותה
אבל אני מעלה אותה לכאן כדי לשמוע הערות כי כמו שכתבתי פעם פרוג הוא בית ספר בשבילי
אני רק מקוה שאני תלמידה טובה...

קבצים מצורפים

• שירות לכוחות.jpg
    שירות לכוחות.jpg
    KB 216.5 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
נראה טוב.
וצבעוני.

אילוז- ברגע שאומרים משהו עם נקודה
אז אחרים מרגישים קצת לא כ"כ נעים להגיד משהו עם שלוש נקודות...
וחבל- כי ביקשו כאן חו"ד...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י EPaP;2298725:
נראה טוב.
וצבעוני.

אילוז- ברגע שאומרים משהו עם נקודה
אז אחרים מרגישים קצת לא כ"כ נעים להגיד משהו עם שלוש נקודות...
וחבל- כי ביקשו כאן חו"ד...

אשמח מאוד אם תביעו את חו"ד המקצועית ללא קשר לנקודה שלמעלה כי כמו שאמרה EPaP- זה מה שאני רוצה!

• הוסף לסימניות
ממש יפה...
אבל לדעתי לא מתאים
הכיתוב בתוך הקיפול נייר
ליד הכיתוב בתוך העיגול
זה קצת לא מתאים אחד ליד השני

• הוסף לסימניות
חוץ מטעויות הכתיב, התחביר והקופי בכלל.
העיצוב יפה.

• הוסף לסימניות
העיצוב ממש יפה! משחק המילים בכותרת - מושך מעולה את העין.
"מפי הגב'..."-בכתיב חסר. זה מה שהכי בלט לי.

עלי והצליחי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איציק כרמי;2298866:
חוץ מטעויות הכתיב, התחביר והקופי בכלל.
העיצוב יפה.

תודה בעקרון רק העיצוב שלי
וזה מה שקורה כשאנשים תופסים לעצמם את כל המקצועות...

• הוסף לסימניות
צבעים יפים! ואוירה רגועה.
לשים לב לשגיאות הכתיב והפיסוק. זה עוזר למודעה להיראות מוקפדת ומהוקצעת.
וכמו שכבר אמרו: הדגל השפיצי והעיגולים הבלתי זוויתיים לא מתאימים זה ליד זה. כדאי ללכת על קו אחיד גם מהבחינה הזו.

בגדול: מודעה מאירת עיניים וברורה בעיני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbh200;2298876:
תודה בעקרון רק העיצוב שלי
וזה מה שקורה כשאנשים תופסים לעצמם את כל המקצועות...

מסכימה עם זה.
לא יודעת מה היה המשקל שלך בקבלת ההחלטות, אבל כן הייתי מנסה להתערב בזה בעדינות רבה כי זה מאד משמעותי. הכל קשור למכלול.
באופן כללי, אם יש בעיה במודעה- הרמה שלה יורדת וגם הרווחים שהיא תייצר, ובסוף הכל חוזר למעצב שכתב את זה :eek:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה