כללי מודעה

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל הערות בונות למודעות הבאות המודעות האלה כבר ירדו לדפוס.....

קבצים מצורפים

• Graphic1.jpg
    KB 754.6 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
על מה הסדנאות?
צרות בפרנסה?
צרות בזוגיות?
צרות בחינוך ילדים?
צרות של עם ישראל?
או אולי קשיים בגידול דשא ירוק?....

לא יודע אם הנוסח בתחום אחרויתך ואם זה ההערות המבוקשות, אבל הוא ממש לא מספק את המידע הנחוץ. (אלא אם כן, אני בור ולא מכיר את החברה הידועה הזו)

• הוסף לסימניות
הכותרת למעלה מידי, המלל דחוס למטה וחלל ביניהם - אין חיבור

בכותרת יש חזרה של הכיתוב בצהוב
מציק בעין ונראה כמות טעות / לכלוך

ניתן היה להעשיר את זה מעט

• הוסף לסימניות
עיצוב יפה ונקי, בחירת פונטים וצבעים מוצלחים. מה שכן, כפי שציין קודמי את הכותרת להנמיך מעט ואת המלל באמצע להעלות על מנת לסגור את הרווח הגדול שנוצר באמצע המודעה.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם...
מדובר במקומות שמכירים את הסדנאות...
לגבי הרווח אני חשבתי שזה דווקא טוב האוויר.
אשממח לשמוע חוו"ד נוספות.....

• הוסף לסימניות
להשתמש במוטיב של דשא בלי ויז'ואל "דשאי" ובלי אף ירוק בעיניים, נראה קצת "תלוש".
או שהחום-בורדו הוא מחמת מס הבצורת?:)

• הוסף לסימניות
מודעה יפה, צריך להוסיף לה קצת חיות שתמשוך את עין הקורא,
ציפיתי שיהי קצת דשא ועליו איזשהו אלמנט שיקשר למודעה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מודעה נקיה ומכובדת!
למרות שיש הרבה טקסט הוא מסודר בטוב טעם!
אני חושבת שכדאי להוסיף קצת צבע למודעה.

• הוסף לסימניות
גם אני ישר חיפשתי דשא, או לפחות קצת צבע ירוק לרענן את העיניים..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה