כללי מודעה

• הוסף לסימניות
בעז"ה.

אם צריך להסביר על המודעה, אז כנראה שהיא לא טובה. אז לא הסברתי.

קבצים מצורפים

• חברים-למען.jpg
    KB 179.6 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
יפה, אהבתי את הטיפוגרפיה.

• הוסף לסימניות
הייתי אומרת שיש במודעה הרבה מדי טקסט, אבל כיוון שזה מוגש באופן מאד מסקרן, זה בסדר גמור.
מבחינת התוכן, לדעתי יש בעיה עם - מי אנחנו? מספר חברה... אני חושבת שזה סותר את ההבטחה שהמידע יישאר חסוי. אף אחד לא ימהר לשלוח פרטים אישיים ל'כמה חבר'ה'. עדיף לנסח את זה שזה יישמע דיסקרטי יותר, ולעיניים של בן אדם אחד, מקס' שניים.

• הוסף לסימניות
אני הייתי מיישר ללמטה את הטקסט הימני עם כתובת המייל וכו' ומשאיר את החץ על אותה תבנית רק שהטקסט יסתיים בשווה.

• הוסף לסימניות
בחורים ובחורות???? זה נשמע לא טוב. במיוחד בקונטקסט של "אנחנו חבר'ה"

• הוסף לסימניות
טיפוגרפיה וקומפוזיציה מעניינים ומסקרנים.

לאיזה ציבור מיועד השירות? דתי לאומי?

• הוסף לסימניות
אהבתי את הטיפוגרפיה
אבל חסר לי עדיין משהו מושך קצת יותר במודעה
כי עדיין אין לי גוש שמושך את העין ובכל זאת חסר פה קומפוזיציה.
כמו"כ המסר לא מועבר מיד. מה זה? הכרויות? שרשרת אימיילים? שיתוף חפצים
אני מקצינה קצת כי חסר פה את המילה "שידוכים" הכרויות" או משהו כזה..

אני מבחינתי הייתי מכניסה איזה טקסט כנגטיב או בכיוון טיפוגרפי- טקסט צפוף וגושני שיתןן טון.
הרבה הצלחות!!!!

• הוסף לסימניות
מודעה מדהימה אבל עדיין צריכה שיפוץ.
יש כאן המון מלל שבנוי באופן יפה אבל צריך גם קונטרסטיות.

• הוסף לסימניות
טיפוגרפיה יפה מאד, חסר קונטרס,
אפשר לנוסות לעשות את החלק הימני בנגטיב אולי זה יקפיץ את המונדעה.

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות.
לעניין הניסוח אשאל אותם אם הם באמת רוצים שזה יהיה ככה.
למה לשים בנגטיב? זה מה שמקובל אבל זה ממש לא מקורי. כל הקטע של המודעה זה שהיא נקיה לחלוטין מאובייקטים. התלבטתי גם לגבי החץ החביב.

מודעה מדהימה אבל עדיין צריכה שיפוץ.
יש כאן המון מלל שבנוי באופן יפה אבל צריך גם קונטרסטיות.

למה התכוונת בכך?

• הוסף לסימניות
לאו דוקא נגטיב אלא שיהיה טקסט שימשוך את העין יותר

• הוסף לסימניות
נבחן את האפשרויות (לבן על שחור, אלכסון, שניהם ביחד וכו')

אגב, כאמור, זה מיועד לציבור הדתי לאומי לגווניו. אני לא יודע עד כמה נכונה השיטה שהם עושים את זה בה (מייל ב-gmail) אבל הרעיון חביב ואני מקווה שיצליח.

המודעה היתה אמורה להיות PDF קליל שהם יפיצו בנט; אני עשיתי בש/ל לטובת הלוחות מודעות בישיבות, במכללות ובמדרשות. וזה זכה לברכת הלקוחות.

• הוסף לסימניות
את החץ הייתי עושה כעין המשך של השמות (עבה הרבה יותר ונמשך מבלוק הטקסט).

• הוסף לסימניות
הכותרת "חברים למען חברים" לא מושכת מספיק, ולא מבטאת מספיק לדעתי את מה שרציתם להגיד. היא לא מושכת לקרוא הלאה. אין פה פניה לקהל היעד, אלא כותרת מתוך ספר קריאה.
כדאי לשלוח את הטקסט להגהה, כי יש שם דברים שיכולים להיות מנוסחים בצורה טובה יותר. למשל "אפשר 'ליצור' זוגות" קודם כל זה נשמע התאמת זוגות ללא התאמה מלאה, אלא סתם באופן מקרי. אולי ניתן לומר "אפשר לשדך זוגות". צריך לחשוב.
וגם- ."ולא יעבור לשום צד שלישי" להחליף את המילה "שום"

לגבי העיצוב עצמו- הייתי אומרת לשנות לגמרי..
יש משהו מעניין בטיפוגרפיה ורואים את הכשרון החבוי מתחת למילים, אבל..יש פה רק טקסט וחבל, אפשר להוסיף הרבה צבע ועוד אלמנטים מתאימים. היה מוסיף פה משהו דינמי יותר- טקסט נטוי וכו. וכן חסר הלוגו שלכם.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על ההערות! העברתי אליהם לטיפול מה שקשור אליהם. וגם - מה שקשור אלי.
מה לעשות, אני חזק בעיקר בטיפו'.

• הוסף לסימניות
לטעמי: מעולה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה