כללי מודעה

• הוסף לסימניות
זו מודעה שעתידה להתפרסם על גב כתב-העת המדובר, ומיועדת לקוראים הנאמנים שאמורים לחדש את המנוי השנתי.
לרקע השתמשתי במשפטים מתוך מכתבי קוראים שהתפרסמו בכתב-העת במשך הזמן.
(המשפט הראשי לא שלי).

האם המסר ברור? ואיך העיצוב?

תודה רבה!

קבצים מצורפים

• פרסום.jpg
    KB 116.3 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
בחלט משדרר צמיחה והמשכיות... ומעוצב יפה.

רק אולי כדאי לתת יותר "כח" למשפט "תנו לנו כח" הוא קצת מסכן... במיוחד ה"תנו לנו"...

• הוסף לסימניות
נראה לי שהקומפוזציה די סטטית, תנסי לכתוב את המשפט של "תנו לנו..." באלכסון

• הוסף לסימניות
כח בלי ו'

• הוסף לסימניות
הכיוון טוב.
צריך קצת 'לעורר' את הקומפוזיציה...
אולי לשחק עם גדלים שונים של העלונים בשני הצדדים.
ואלי את אחד המשפטים שעשית בלבן - להפוך לצהוב. תראי אם זה נותן משהו חי יותר.
הרעיון של מכתבי הקוראים ברקע - מיוחד. נראה לי שעדיף שיתחיל ממש מלמעלה בצורה בהירה מאד.

• הוסף לסימניות
מעוצב בטוב טעם.

אולי היה עדיף לוותר על אחד משתי טורי התמונות ולהשאיר רק בצד שמאל
מזכיר לי פילם (תשליל בלע"ז)

• הוסף לסימניות
כיון יפה מאוד

המילים 'תנו כח' צמודות מידי.

• הוסף לסימניות
מודעה מיוחדת!
היה יותר יפה להתחיל את המכתבים מלמעלה. תמונות לשים רק בצד אחד של הדף. המחדשים את המנוי לא מספיק בולט. הפרח נראה תקוע.

• הוסף לסימניות
יפה!
אולי שהמילים "תנו לנו כוח..." יפרחו מתוך הפרח. שיהיה קשר ביניהם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה