כללי מודעה

• הוסף לסימניות
חוות דעתכם חשובה!
האם זה לא עמוס מדי?
האם האיורים בצד ימין ברורים?
והערות בכלל יתקבלו בברכה...

זה עדיין רק סקיצה...

קבצים מצורפים

• Untitled-2.jpg
    KB 643.4 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
יחסית לכמות הטקסט - מסודר וברור.
אולי בכותרת לרשום: "פתאום כולם רוצים לסדר את הארונות לפסח" או משהו כזה.
את הגרשיים בכל המודעה כדאי לסדר שלא יהיו "חכמות" אלא רגילות.
בקשר לנקודות ברקע אני קצת מתלבטת, מצד אחד הן מוסיפות ומצד שני קצת מפריעות. אולי לעשות להן יותר שקיפות או שאת הריבועים התכלת להביא לקידמה.
בסך הכל - עבודה יפה.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה לדעתי רקע חלק יתרום פה יותר, הטקסט הרב ועוד התמונות מכבידות מספיק

• הוסף לסימניות
נחמד מאד.
רקע חלק יהיה הרבה יותר מוצלח

• הוסף לסימניות
מודעה יפה. עמוסה אך מסודרת טוב.
גם לי הרקע קופץ בעיניים.
שלב 4 - לא מובן איך הוא מגיע אחרי שלב 3.
שלבים 2 ו-3 אולי כדאי שהכנף תהיה קצת באויר, שיראו את ה קיפול.
והבגדמקופל - תני רווח.
עבודה יפה! בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיליון;361699:
שלב 4 - לא מובן איך הוא מגיע אחרי שלב 3.

הבנתי שאחרי כל שלב חוזרים לנקודת המוצא (שלב 1) ואז עושים את השלב הבא.

• הוסף לסימניות
יש על זה סרטון יפני איך עושים את זה. (אפילו מקרטונים גזורים במידה הנכונה)

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים!

הבנתי שאחרי כל שלב חוזרים לנקודת המוצא (שלב 1) ואז עושים את השלב הבא.

הבנת נכון...

חשוב לי לדעת האם האיור ברור. אשמח לעוד תגובות.

קבצים מצורפים

• Untitled-2.jpg
    KB 370 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
האמת שאם חושבים על זה שנייה, אז 5 שניות לקפל כל בגד זה המון זמן (את יודעת כמה כביסה יש לי??? :)) אולי כדאי לכתוב ב-5 צעדים או משהו כזה.
בקשר לרקע, הוא קצת חסר. תנסי לשים אותו רק על הרקע הבהיר או רק על הריבועים ותראי מה נראה יותר טוב.
את המספרים ליד האיורים כדאי להחליט איפה לשים: בחלק התחתון של האיור או במרכוז עם האיור. אי אפשר לעשות פעם ככה ופעם ככה. זה לא נראה טוב. (לדעתי עדיף במרכוז כמו מס' 3).
את המילים "והבגד מקופל" כדאי אולי לשים מתחת לאיור הבגד המקופל. ככה זה קצת נבלע ונראה כמו הערת שוליים של "התמונות להמחשה בלבד" או משהו כזה (למרות שהבנתי שזה השלב שאחרי שלב 4 אבל יהיה יותר יפה וברור אם זה יהיה מתחת לאיור לדעתי).
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
מחזק את מה שאמרה עדן. מעבר לזה המודעה מצויינת גם מבחינת הצבעים וגם מבחינת הסידור של כל הנושאים ופיזורם על פני הדף!

בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
הבן אדם לקח את כל הפטנטים ששמע עליהם לאחרונה, ובנה מהם מוצרים. אני מצדיע.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה, נקיה וברורה!
אולי כדאי שהמלבן למטה יפגש בשוליים בצד שמאל? תנסי לראות איך זה ישתלב.

• הוסף לסימניות
הצבעים של המודעה יפים ונעימים לעין.
אני מנסה לחשוב אבל אם היא מספיק תבלוט בין שלל המודעות שמתפרסמות שם (זה בידיעון בטח, לא?)

חוצמזה לדעתי כדאי שהמילים "והבגד מקופל" יהיו במאוזן - מתחת לתמונה של הבגד המקופל - ולא במאונך כמו שהם עכשיו, כי לקח לי זמן להבין מה שכתוב, הייתי בטוחה שזה הפרטים של המעצב.

• הוסף לסימניות
הי, תתחדשי על הניק!!!

וחוצמיזה, המודעה יפה.

• הוסף לסימניות
אכן תודה לעדן שהעירה לי על כך שהבגד מקופל עדיף שיהיה במאוזן וזה מה שעשיתי...

זה כבר נשלח לידיעון... נראה אם זה יבלוט... גם אני התלבטיתי...
תודה...:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה