כללי מודעה

• הוסף לסימניות
:rolleyes:
אבקש את חו"ד על מודעת פרסומת למאכלי שבת, שאמורה להתפרסם בעלון קיר של מודעות (מודעה קטנה)
כ"כ מדבקות למוצרים הנ"ל
תודה רבה
:)

קבצים מצורפים

• מדבקות גלע 1.jpg
    KB 73.8 · צפיות: 24
  • גאלע- מודעה.jpg
    KB 793.7 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
ממש לא קריא!
המסגרת -הראשונה-מעניינת מאד, אבל התמונות והרקע לא מתאימות לה מספיק.
לדעתי מיותר הקו האלכסוני באמצע.

• הוסף לסימניות
אתה מוכר מאכלים, ואתה מראה תמונה של שולחן עם צלחות ריקות...

• הוסף לסימניות
שים תמונות איורים של אוכל
וכן פונטים יותר חדישים ומתאימים (אם יש לך)

• הוסף לסימניות
שים תמונות איורים של אוכל
וכן פונטים יותר חדישים ומתאימים (אם יש לך)

• הוסף לסימניות
איזה פונטים

איזה פונטים מומלצים לכזה סוג מודעה? (צריך להיות קריא גם בקטן)

• הוסף לסימניות
איך זה עכשיו?

הוספתי אוכל (וקטורי תוצרת ביתית) ושינתי פונטים.:rolleyes:

קבצים מצורפים

• מודעה5.jpg
    KB 836.9 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
איך זה עכשיו?

הוספתי אוכל (וקטורי תוצרת ביתית) ושינתי פונטים.:rolleyes:

• הוסף לסימניות
התמונה של השולחן לא עושה את העבודה, השולחן נראה די פשוט, לדעתי כדאי לוותר עליו ולהשים רק אוכל אבל אמיתי, צילום טוב ומגרה.
גם על המסגרת הייתי מוותרת, אולי כדאי לחשוב על רקע שישדר ביתיות, כמו בקתה מעץ.

• הוסף לסימניות
אולי זה יעזור לך

המודעה בסדר אבל כדי למכור כדאי שזה ימשוך יותר.

הנה תמונה שיכולה לעזור לך.

וגם מודעה שעשיתי בעבר אולי זה יעזור לך.

קבצים מצורפים

• goldbergers2-01.jpg
    2.7 MB · צפיות: 19
  • Product_pic90300.jpg
    KB 27.8 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
....

....

קבצים מצורפים

• 2911950915_d0b4c0d048.jpg
    KB 88.8 · צפיות: 18
  • DSC03696.jpg
    KB 52.7 · צפיות: 14
  • kaved-510x382.jpg
    KB 35.4 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
תודה רבה זה ממש מצוין

ממש תודה רבה זה ממש מצוין. בחינם?

• הוסף לסימניות
מודעה חדשה

בסייעתא דשמייא בזכות התמונות של"הכי טוב" שהוא באמת הכי טוב...
ובזכות הערות הבונות של כולם. תודה רבה!

קבצים מצורפים

• מודעה 7.jpg
    KB 921.3 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
הקומפוזיציה טובה. אבל כדאי להחליף את הצבעים ליותר חמים, חום, בורדו וכדו'. צהוב וורוד לא כ"כ מתאימים לאוכל. כמו כן, בין שני התמונות כדאי שיהיה מעבר מסיכה, שישתלבו שתי התמונות זה בזה לא בצורה חדה.

• הוסף לסימניות
החדש הרבה יותר טוב
מצטרפת להערות על הצבעים, החיתוך בין 2 התמונות מידי חד, אולי כדאי לרכך קצת או להשים שם את הכיתוב של הגאלע, וגם להקטין את המסגרות עם הכיתוב שיראו יותר את האוכל

• הוסף לסימניות
תן לי להעיר לך כמה הערות בונות.

אני יעשה זאת בצורה ברורה. חכה כמה דקות... תן לי להתחמם.

• הוסף לסימניות
ביקורת בונה - תאמין לי... - כל אחד עובר את זה.

תן לי לצאת מנקודת הנחה שאתה די מתחיל בתחום... (גרפיקה, בדייקא - למרות שבציור אתה חזק ביותר).

אוקיי.

א. כשאתה ניגש למכור למישהו גאלע. למרות שלא מדובר בזהב. או שאתה מפרסם טוב. או שאתה לא מפרסם בכלל. ואתה נותן לגאלע הטעים (אני מניח) לפרסם את עצמו. מובן ! אסור להווצר מצב שבו אתה נותן לגאלע טעם דוחה בפרסום!!!

ב. ההקשר בין ירוק לגאלע וכבד- הוא רק שהפרסומת התפרסמה בפרוג. סליחה... :). כמו"כ גם הוורוד, כך שהמצב שאתה יוצר עם הצבעים הללו גורם לחשוב שמדובר במשחק כלשהו....

ג. אם שמת לב, היצירה שיצר הלונדוני (באידיש - עי' לעיל) מעביר מסר יוקרתי, טעים. וכמובן הצבעים משלבים ביניהם הרמוניה נפלאה של טעמים. לא וורוד - לא ירוק.

ד. אני לא מתיימר להיות גרפיקאי מוצלח. אני כן מתיימר להעלות את דעתו של מי שקונה את הגאלע. על כן העליתי פה יצירה שהקדשתי למען מצוות גמ"ח להראות לך כיוון. למרות שאני לא יודע אם היצירה מוצלחת כ"כ, היא נעשתה במהירות מירבית ביותר. (פחות מ10 דקות) אבל תכל'ס זה מה שיצא.

ה. תלמד לשחק עם אותיות גם בלי להתקשקש מסביב. דהיינו טיפוגרפיה פשוטה למדי. אני עכשיו עובד על מחשב שלול פונטים. רק כמה פונטים יסודיים על כן לא יכולתי להשתמש עם הפונטים שלי אבל בכל זאת, שים לב לצלליות העדינות, משחק באותיות (עיבוי וכו') אם אנחנו רוצים להדגיש את הטעם אנחנו צריכים לדעת איך לעשות זאת ביופי וביוקרתיות המירביים וכמובן בטעם!!!

ו. המשך להתאמן. תסתכל על עבודות של אחרים (לא התמונות העיקר אלא המסר) אתה יכול לפרסם תמונות 'אחל'ה' אבל בתכל'ס בצבעי רמזור זה לא 'זה'.

ז. אני מקווה שאתה מאמין שאני באמת רוצה בטובתך. גם אני התחלתי כך, עבדתי על "וורד" "צייר"... נו, תכל'ס, אתה על הדרך, תמשיך כך, תלמד לשלב צבעים נכונים, לעבוד על טיפוגרפיה נכונה (גם בלי פונטים משהו משהו) ותצליח בכל דרכיך. להתראות

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    1 MB · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
אני תמיד מחפש לפשט

המודעה צריכה להיות לפני הכל טעימה.
הנה מודעה פשוטה וטעימה

קבצים מצורפים

• המיוחד שבטעם.jpg
    KB 853.4 · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
אכן, אכן, מודעה טעימה. אגב זי גם טעימה קטנה מהטיפוגרפיה והעדינות בהשראת אליהו פריד.

• הוסף לסימניות
בסלוגן אפשר לפשט, "מעקצץ בלשון"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה