כללי מודעות או פליירים

• הוסף לסימניות
איך לדעתכם יותר טוב לפרסם (חוץ מהעניין של העלויות)
בפליירים בכל תיבה או במודעה בלוח המודעות של כל בנין
אשמח לשמוע את דעתכם\ן בנושא

• הוסף לסימניות
מאד מאד תלוי
בסוג העסק, בקהל היעד ובמקום מגורים

• הוסף לסימניות
השאלה האם פליירים לא יוצרים אנטי כמו שדואר זבל עושה
שאנשים מרגישים שמישהו נכנס להם בכח לחיים ומלכלך להם את הבנין

• הוסף לסימניות
פעם הייתי המום לשמוע מיועץ פרסום שלדעתו פליירים בתיבות דואר עובדות טוב יותר מפרסום בלוח שבחדר מדרגות. עד שבסוף הצלחתי לשכנע אותו שזה תלוי במגזר ובאזורים.

• הוסף לסימניות
פרסומות בעלי תוכן - בפליירים. קשה מאוד ולא נוח לצרכן לעמוד בחוץ ולהתחיל לקרוא מודעות עתירי מלל או מחירים.
אני למשל, ממש לא מתייחס למודעות של הברכל שנתלים בראש כל חוצות ברחבי הערים, אבל כן מתבונן בהם כשהם נמצאים בחוברת פרסומית או בפלייר.

• הוסף לסימניות
טוב לפי איך שאני מבין זה משתנה ממקרה למקרה אז אני אפרט קצת יותר
מדובר בפרסומת לחנות בגדים שעושה בבין הזמנים הפנינג מכירות במחירי חיסול עם מתנפחים לילדים

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע את דעתכם באותו עניין - איזה סוגים של מודעות אנשים כן יקראו בלוח המודעות בכניסה לבנין?
והאם זה תלוי בגברים/ נשים/ נערות/ ילדות?

• הוסף לסימניות
לא עשיתי מחקר בעניין ככה שאני לא יכול לפרט האם גברים קוראים פליירים אבל לא נשים (או להפך) אבל מה שאני כן יודע ממה ששמתי לב זה ש
בפליירים רוב האנשים מסתכלים פעם אחת וזורקים במקרה הטוב ויש כאלו שאפילו לא מסתכלים בפליירים וזורקים אותם ישר לפח
אבל במודעות בלוח (אם אין וועד בית עצבני) אף אחד לא תולש וככה כל אחד רואה את זה כמה פעמים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודיק;1045866:
לא עשיתי מחקר בעניין ככה שאני לא יכול לפרט האם גברים קוראים פליירים אבל לא נשים (או להפך) אבל מה שאני כן יודע ממה ששמתי לב זה ש
בפליירים רוב האנשים מסתכלים פעם אחת וזורקים במקרה הטוב ויש כאלו שאפילו לא מסתכלים בפליירים וזורקים אותם ישר לפח
אבל במודעות בלוח (אם אין וועד בית עצבני) אף אחד לא תולש וככה כל אחד רואה את זה כמה פעמים

טוב, ברור שנשים מתעניינות ומתעדכנות יותר במכירות וכו'.
לדעתי, דעת ה"עמך" היושבת בבנינים-
רב המודעות נקרעות- עוד בטרם נקראות.
ולא תמיד זה "ועד בית" עצבני. לעיתים המנקה :mad:
או סתם ילדים משועממים :rolleyes: (לא שלי. מבטיחה :p)

• הוסף לסימניות
לפי דעתי, שילוב של פרסום בעיתון מקומי עם מודעה בלוח יעשה את העבודה
פליירים רואים וזורקים (ורק א' מכל משפחה רואה) וגם העלות גבוהה
משא"כ עיתון מעלים לבית ומודעה בלוח המודעות שרואים שוב ושוב

• הוסף לסימניות
עד שלא ניסיתי- לא האמנתי.
תוך שעה מתליית מודעות בחדר המדרגות- וכבר היו כמה וכמה מודעות קרועות באשפה...

לדעתי, פלייר טוב יעשה את העבודה מצויין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה