כללי מודעות בגדלים שונים

• פותח הנושא gol
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
קרה לכם בטח דבר כזה
עצבתי מודעה מקסימה בגודל עמוד, הכל היה מסודר, מאושר ויפה.
פתאם הלקוח רוצה חצי עמוד ואח"כ רבע,ולשנות גדלים וכו' והכל משתבש ומשתנה.
מה עושים עם דבר כזה? צריך לתכנן מראש את הגודל?
ואם בכל עיתון זה גודל שונה?אורך-רוחב-עומד-שוכב-צר-עמוד-רבע-חצי..........
נתקלתי כבר כמה פעמים בבעיה הזו ואני לא מוצאת לה פתרון
עזרו לי.
תודה

• הוסף לסימניות
כמבון שבתחילת עבודה צריך לבדוק עם הלקוח היכן אמור להתפרסם המודעה, ובאיזה גודל?
ואם בכל זאת הוא שינה את דעתו עליו לדעת שהוא משלם תוספת, שזה תלוי כמובן כל דבר לגופו כמה עבודה נדרשת לכך.

• הוסף לסימניות
לכן יש מחיר נוסף עבור כל העריכות האלה.

• הוסף לסימניות
לא הקטע המחיר, הענין הוא שהעיצוב הולך. אם המודעה מאורגנת לגודל עמוד איך אני עושה אות הלחצי, הכל השתבש לי.
מילא אם זה מתפרסם כל הזמן באותו פורמט לפה ולשם זה לא משנה, אבל פעם חצי,פעם רבע פעם עמוד שלם,
איך מתכננים מודעה שתתאים לכל הגדלים?

• הוסף לסימניות
זה בעיה וצריך יצירתיות בשביל הענין הזה.
לפעמים רואים דברים ממש גרועים שקוראים בגלל זה.

• הוסף לסימניות
אין ברירה, אנחנו במשרד כל הזמן שולחים למס' עיתונים וצריך להתאים כל פעם מחדש כל מודעה. לאט לאט לומדים את כל השטיקים שמקלים על זה.
וכן צריך מעט ראש גדול וסבלנות כדי לא לאבד את הקו של המודעה

בהצלחה

• הוסף לסימניות
יש לך כמה טיפים לתת לי בנושא? או איך שקראת לזה, שטיקים?

• הוסף לסימניות
את צריכה לשחק עם זה, כמובן שבמודעות קטנות יותר, מורידים את הפרטים הפחות חשובים.
אין כללים ברורים, כל מודעה לגופה

• הוסף לסימניות
טיפ ראשון- אחת הבעיות היא התמונות.
צריך לחתוך אותן בחכמה. ולא להקטין בצורה לא הגיונית. נגיד אם יש לך תמונת פרח- שימי בחצי העמוד רק חצי מתמונת הפרח באופן שיראו את החלק המעניין והיפה.
ועוד טיפ חשוב- אם יש לך עמוד שלם- שהלקוח רוצה לעשות לחצי עמוד - תגידי לו שיעשה חצי עומד- אז קל יותר לסדר את הכיתוב.
אם בכו"ז יש לך חצי לרוחב- תנסי לחלק לשני טורים ולא למרוח שורות ארוכות - כי זה יוריד המון מערך המודעה.
ו-המון סבלנות.
הפרסום הבודד הזה צריך לעמוד בפני עצמו ולא להיות אח חורג לאחיו העמוד השלם :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה