ARTLINE123
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
שאלה טובה...נכתב ע"י album;1502440:יפהההה!
(הלוגו כ"כ מיוחד, למה בשחור?)
חיכיתי לשמוע על זה. בהתחלה היתה שורת הסבר מעל הבודי, אבל הורדתי והחזרתי כמה פעמים, התלבטתי אם באמת צריך את זה או שזה מיותר...נכתב ע"י גרנולה;1502469:אלא, לא הבנתי על מה ההעסק? מה זה עיצוב ארועים? פרחים כסאות כלה וכו'?
זעיצוב ארועים - זה נראה לי מושג לא מספיק ספציפי, אולי כדאי להסביר במשפט אחד??!
חוץ מזה, מקסים
נכתב ע"י סבבה 5;1502485:מדהים מדהים!
ומקצועי מאד.
אהבתי
רק צרם לי המשפט - מעצבים לך את ההרגשה
איך אפשר לעצב לי את ההרגשה??
נכתב ע"י ARTLINE123;1502498:זה בדיוק הקונספט- העיצוב משנה את ההרגשה, האווירה וכ"ו
נכתב ע"י גרנולה;1502539:אבל המילה הרגשה, היא קצת מוזרה פה משום מה, לא מצליחה להסביר למה, היא לא מסתדרת. אולי כי היא נטרלית?!?
הרגשה זה דבר כל כך אישי.....
אין ספק שאם ח"ו יש לבעלי השמחה סיבה להיעצב, זה לא ייתן פתרון. אבל ע"פ רוב, אנשים שמחים ביום שמחתם וזה נותן ביטוי מקסימלי לשמחה.נכתב ע"י סבבה 5;1502654:זה בדיוק מה שצרם לי...
כאילו, מי אתם בכלל שתעצבו לי את ההרגשה?
זה לא אמיתי, זה רק תפאורה
גם אם האולם מעוצב מדהים, מה זה קשור להרגשה שלי?
הרגשה באה מבפנים, לא מוילונות ופרחים יפים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים