מידע שימושי מודעות רחוב בבני ברק

• פותח הנושא MOM
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
באילו לוחות מודעות הפרסום בתשלום ובאילו חינם? יש את העיגולים הירוקים שבמקומות אחרים בארץ כתוב עליהם שהפרסום בתשלום אבל בבני ברק לא כתוב- האם זה באמת בחינם? ואם לא אילו לוחות הם כן בחינם?

• הוסף לסימניות
באילו לוחות מודעות הפרסום בתשלום ובאילו חינם? יש את העיגולים הירוקים שבמקומות אחרים בארץ כתוב עליהם שהפרסום בתשלום אבל בבני ברק לא כתוב- האם זה באמת בחינם? ואם לא אילו לוחות הם כן בחינם?

מידע על זכיינים​

תפריט שילוט ופרסום
שםתחום אחריותטלפוןמייל
חוצות זהבשלטי חוצות03-7684050
פורום ארט אומנותריהוט רחוב,עמודי שמות רחוב,מכוונים,מפות העיר, הכוונה באזורי תעשייה08-6262537forumart @ gmail.com
כלל גלגלי פרסוםהדבקת מודעות ולוחות פרסום03-6150005mordi @ klal-p.com
מחירון הדבקת מודעות
תפריט שילוט ופרסום

קבלת מודעות​

1. קבלת מודעות בימים א'-ה' בין השעות 9:00-15:00, בתקופות בהם יש שינוי בימי ההדבקה כגון ערבי חגים, תצא הודעה מיוחדת על שינוי בזמני ההדבקות.
  2. מסירת מודעות ברחוב בן יעקב 25 בני ברק
    טלפון - 03-6150005
    פקס - 03-6150006
    דוא"ל - mordi @ klal-p.com
  3. קבלת מודעות תיעשה באמצעות מזכירת המשרד ובתשלום מראש בלבד.
  4. מודעות שיגיעו לאחר שעות הפעילות המשרד או שלא שולמו - לא יודבקו.
  5. אין שמירת מודעות במשרד ללא תשלום מראש ותאריך הדבקה מדויק.
  6. בימים בהם יש עומס בהדבקה ייתכן וירדמו כמויות.

מחירון​

גודל​
מס' מודעות​
מס פרסום+מס הדבקה​
רבע גיליון​
70​
360​
100500
חצי גיליון
50*70 ס"מ
מודעה לגובה בלבד
70​
420​
100​
560
גיליון לרוחב
100*70 ס"מ
מודעה לרוחב בלבד
70​
835​
100​
1120

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בבני ברק רוב הלוחות בשליטת העיריה,
אני לא ממש יודעת להגיד איך הולך עניין התשלום ועניין הפרסום בחינם.
מה שכן, יש פקחים שעוברים לא פעם ומתקשרים למודעות שפורסמו ללא פיקוח, ומזהירים מפני דו''ח אם לא יורידו את הכל ב24 השעות הקרובות.
ויש מקרים פחות נעימים שהם עוברים ישר לפן המעשי יותר.

בהצלחה!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בבני ברק רוב הלוחות בשליטת העיריה,
אני לא ממש יודעת לגיד איך הולך עניין התשלום ועניין הפרסום בחינם.
מה שכן, יש פקחים שעוברים לא פעם ומתקרים למודעות שפורסמו ללא פיקוח ומזהירים מפני דו''ח אם לא יורידו את הכל ב24 השעות הקרובות.
ויש מקרים פחות נעימים שהם עוברים ישר לפן המעשי יותר.

בהצלחה!
לא כתוב לגבי סוג הלוח. יש את הלוחות המלבניים שכתוב עליהם שהם בתשלום. העגולים לרוב מלאים בפשקווילים ומודעות פרטיות בשונה מהלוחות הנ"ל וגם לא כתוב עליהם אפילו ברמז שהם בתשלום. ועל זה אני שואל

• הוסף לסימניות
לא כתוב לגבי סוג הלוח. יש את הלוחות המלבניים שכתוב עליהם שהם בתשלום. העגולים לרוב מלאים בפשקווילים ומודעות פרטיות בשונה מהלוחות הנ"ל וגם לא כתוב עליהם אפילו ברמז שהם בתשלום. ועל זה אני שואל
יפה.
שם בדיוק עובדים הפקחים.
אם התמזל המזל המודעה תשאר מס' ימים ואם לא כמה שעות.
יודעת מקרוב על משהו שאיימו עליו בקנס של כמה אלפי שקלים אם לא יוריד את המודעות שנתלו לילה קודם.

יתכן ויש הרבה מקומות שאין בהם כ''כ פיקוח, אין לי מושג אני לא מכירה עד כדי כך את כל הלוחות בעיר.
מה שהיה חשוב לי לציין שזה דבר שעלול בהחלט להפיל בפח וצריך להיזהר.

• תודה
Reactions: MOM
  • הוסף לסימניות
יפה.
שם בדיוק עובדים הפקחים.
אם התמזל המזל המודעה תשאר מס' ימים ואם לא כמה שעות.
יודעת מקרוב על משהו שאיימו עליו בקנס של כמה אלפי שקלים אם לא יוריד את המודעות שנתלו לילה קודם.

יתכן ויש הרבה מקומות שאין בהם כ''כ פיקוח, אין לי מושג אני לא מכירה עד כדי כך את כל הלוחות בעיר.
מה שהיה חשוב לי לציין שזה דבר שעלול בהחלט להפיל בפח וצריך להיזהר.
כלומר גם העגולים בתשלום?

• הוסף לסימניות
כלומר גם העגולים בתשלום?
כנראה.
שוב, אני לא יודעת איך זה עובד, מעולם לא פרסמת בעיריית בני ברק ובשום עירייה אחרת.
אני רק יודעת על יותר ממקרה אחד שניסו לתלות באופן עצמאי ומיד אחר כך התקשר הפיקוח והם היו צריכים לחזור על אותו סיבוב בדיוק והפעם כדי להוריד הכל.

• תודה
Reactions: MOM
  • הוסף לסימניות
אולי יש עוד מישהו שיודע?

• הוסף לסימניות
לא הצלחתי להבין
תכלב אם אני רוצה לתלות מודעות פרסום בלוחות מודעות בב"ב (ובעוד ערים)
יש בעיה? צריך אישור?

• הוסף לסימניות
לא הצלחתי להבין
תכלב אם אני רוצה לתלות מודעות פרסום בלוחות מודעות בב"ב (ובעוד ערים)
יש בעיה? צריך אישור?
אין בעיה. רק שזה צריך לעבור דרך הזכיין המורשה. בב"ב זה כלל גלגלי פרסום (מרכז העניינים). הם יושבים בבן יעקב צריך לתאם איתם ולהביא להם את המודעות המודפסות והםפ מדביקים. יש ימי הדבקה מסודרים. (אגב זה ממש לא עולה הרבה יחסית לחשיפה)

• הוסף לסימניות
אין בעיה. רק שזה צריך לעבור דרך הזכיין המורשה. בב"ב זה כלל גלגלי פרסום (מרכז העניינים). הם יושבים בבן יעקב צריך לתאם איתם ולהביא להם את המודעות המודפסות והםפ מדביקים. יש ימי הדבקה מסודרים. (אגב זה ממש לא עולה הרבה יחסית לחשיפה)
תודה על התשובה המהירה
מרכז הענינים זה בב"ב?
ומה לגבי- ירושלים, בית שמש, ק"ס, אשדוד וביתר?
תודה

• הוסף לסימניות
תודה על התשובה המהירה
מרכז הענינים זה בב"ב?
ומה לגבי- ירושלים, בית שמש, ק"ס, אשדוד וביתר?
תודה
מרכז העניינים זה בבני ברק.
שאר הערים אני לא מכיר.

יש אבל את חברות גיל סטריט / נתיב פרו, שהם גם מטפלים בדברים האלו, הם מדפיסים ומעבירים לזכיינים בכל עיר לפי הערים שאתם צריכים. (מצד אחד יצא טיפה יותר יקר, מצד שני זה הרבה שקט כי הם מטפלים מ א' עד ת')

• הוסף לסימניות
באיזה לוחות מודעות - באזורים ספציפים (אשמח לכתובות) מותר להדביק מודעות בירושלים ובני ברק ובית שמש ובערים חרדיות נוספות בחינם
תודה רבה לעונים!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה