באילו לוחות מודעות הפרסום בתשלום ובאילו חינם? יש את העיגולים הירוקים שבמקומות אחרים בארץ כתוב עליהם שהפרסום בתשלום אבל בבני ברק לא כתוב- האם זה באמת בחינם? ואם לא אילו לוחות הם כן בחינם?
www.cbb.co.il
| שם | תחום אחריות | טלפון | מייל |
|---|---|---|---|
| חוצות זהב | שלטי חוצות | 03-7684050 | |
| פורום ארט אומנות | ריהוט רחוב,עמודי שמות רחוב,מכוונים,מפות העיר, הכוונה באזורי תעשייה | 08-6262537 | forumart @ gmail.com |
| כלל גלגלי פרסום | הדבקת מודעות ולוחות פרסום | 03-6150005 | mordi @ klal-p.com |
גודל | מס' מודעות | מס פרסום+מס הדבקה |
|---|---|---|
רבע גיליון | 70 | 360 |
| 100 | 500 |
| חצי גיליון 50*70 ס"מ מודעה לגובה בלבד | 70 | 420 |
| 100 | 560 |
| גיליון לרוחב 100*70 ס"מ מודעה לרוחב בלבד | 70 | 835 |
| 100 | 1120 |
לא כתוב לגבי סוג הלוח. יש את הלוחות המלבניים שכתוב עליהם שהם בתשלום. העגולים לרוב מלאים בפשקווילים ומודעות פרטיות בשונה מהלוחות הנ"ל וגם לא כתוב עליהם אפילו ברמז שהם בתשלום. ועל זה אני שואלבבני ברק רוב הלוחות בשליטת העיריה,
אני לא ממש יודעת לגיד איך הולך עניין התשלום ועניין הפרסום בחינם.
מה שכן, יש פקחים שעוברים לא פעם ומתקרים למודעות שפורסמו ללא פיקוח ומזהירים מפני דו''ח אם לא יורידו את הכל ב24 השעות הקרובות.
ויש מקרים פחות נעימים שהם עוברים ישר לפן המעשי יותר.
בהצלחה!
יפה.לא כתוב לגבי סוג הלוח. יש את הלוחות המלבניים שכתוב עליהם שהם בתשלום. העגולים לרוב מלאים בפשקווילים ומודעות פרטיות בשונה מהלוחות הנ"ל וגם לא כתוב עליהם אפילו ברמז שהם בתשלום. ועל זה אני שואל
כלומר גם העגולים בתשלום?יפה.
שם בדיוק עובדים הפקחים.
אם התמזל המזל המודעה תשאר מס' ימים ואם לא כמה שעות.
יודעת מקרוב על משהו שאיימו עליו בקנס של כמה אלפי שקלים אם לא יוריד את המודעות שנתלו לילה קודם.
יתכן ויש הרבה מקומות שאין בהם כ''כ פיקוח, אין לי מושג אני לא מכירה עד כדי כך את כל הלוחות בעיר.
מה שהיה חשוב לי לציין שזה דבר שעלול בהחלט להפיל בפח וצריך להיזהר.
כנראה.כלומר גם העגולים בתשלום?
אין בעיה. רק שזה צריך לעבור דרך הזכיין המורשה. בב"ב זה כלל גלגלי פרסום (מרכז העניינים). הם יושבים בבן יעקב צריך לתאם איתם ולהביא להם את המודעות המודפסות והםפ מדביקים. יש ימי הדבקה מסודרים. (אגב זה ממש לא עולה הרבה יחסית לחשיפה)לא הצלחתי להבין
תכלב אם אני רוצה לתלות מודעות פרסום בלוחות מודעות בב"ב (ובעוד ערים)
יש בעיה? צריך אישור?
תודה על התשובה המהירהאין בעיה. רק שזה צריך לעבור דרך הזכיין המורשה. בב"ב זה כלל גלגלי פרסום (מרכז העניינים). הם יושבים בבן יעקב צריך לתאם איתם ולהביא להם את המודעות המודפסות והםפ מדביקים. יש ימי הדבקה מסודרים. (אגב זה ממש לא עולה הרבה יחסית לחשיפה)
מרכז העניינים זה בבני ברק.תודה על התשובה המהירה
מרכז הענינים זה בב"ב?
ומה לגבי- ירושלים, בית שמש, ק"ס, אשדוד וביתר?
תודה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים