מודעת בחירות

• הוסף לסימניות
עכשיו לצערי כבר חלק מהמודעה קרוע. צריך לעורר על הגזל שבדבר

• הוסף לסימניות
זו דוקא בשורה טובה.
זה קצת פחות ממה שאני משלמת היום.

• הוסף לסימניות
ממתי המפלגה דואג למחיר בחיידרים? ואיפא הם היו עד היום שהמחירים בשמיים

• הוסף לסימניות
אוהו...
ואצלינו משלמים ככה על ילד אחד בת"ת...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיימון ב;935577:
ממתי המפלגה דואג למחיר בחיידרים? ואיפא הם היו עד היום שהמחירים בשמיים
היא אינה דואגת בשלב הזה למחירים בחיידרים. ישנם דברים מסובכים וסכנות גדולות העומדות על הפרק.
מה שהפרסומת באה לומר, זה שאם לא תהיה נציגות גדולה בכנסת, מה שיקרה זה שיחוקקו את הליב"ה, ואז כשהחיידר של הבן שלך לא יקבל את הגזירה, הוא יצטרך לשלם קנס בכל יום, ואתה תהיה זה שמשלם את הקנס.

• הוסף לסימניות
למי שלא יודע - המפלגה דואגת גם לזה!!!
כן! לא ידעתם? חבל מאוד!!
ואני לא כותבת בגיחוך,
מישהו מכם יודע שמוסדות פטור כמו חיידרים, בתי ספר חצי פרטיים, וגני ילדים חרדיים מקבלים היום בין 50-60% תיקצוב??
ועל הכוונת עומד חק ביטול תיקצוב מוסדות פטור בגלל שאינם לומדים לימודי ליבה??
המפלגה דואגת גם דואגת!
מנגד מנסים כל העת לחוקק חק שיחייב לשלם תקציב מלא, מה שיאפשר אולי הורדת מחירים בחיידרים, והעלאת משכורות בגני ילדים.
אם לא הנציגות שלנו הדברים היו נראים הרבה יותר גרוע!!!
(קצת חבל שהם לא דייקו במספרים כי 750 ש"ח ל-3 ילדים זה מעט מאוד ביחס למה שמשלמים היום, היו צריכים לכתוב סכום מפחיד יותר...)
חבל שחלק מהציבור יושב בשאננות וחושב: מה אכפת לי? הבחירות לא נוגעות אלי!
והאמת הכואבת שזה ממש נוגע לכל אחד ואחד.

קצבאות הילדים היום נמוכות מאוד. נכון? מישהו היה רוצה שגם אותן יורידו? או שיבטלו קיצבאות מעל 3-4 ילדים? גם זה יכול לקרות לנו עם נציגות חלשה!

כמה מכם שולחים ילדים למעון ומקום עיסוק הבעל זה כולל?
הרבה, נכון?
אז תדעו שבשנה האחרונה רצו להוציא מזכאות ילדים שאביהם לומד ולא עובד. שמעתם טוב? אני שמעתי וגם עקבתי מהצד כיצד פעלו נציגינו בכנסת לתיקון העוול.

יש עוד דוגמאות למכביר, אסור לנו להיות שאננים! (אפילו אם הנציגות לא מוצאת חן בעיננו במאה אחוזים.)

• הוסף לסימניות
מדובר על תוספת---

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
חבל שלא פרסמו על תוספת של חודש ה13 שמשלמים וכהנה וכהנה אז במקום לאיים על הציבור ...........

• הוסף לסימניות
חבל שאנשים לא יודעים את כל זה.
ברחוב הכללי חושבים שכל הענין של החכי"ם החרדיים זה רק עניין של כיסא, כבוד, מריבות ופוליטיקות. כי זה מה שהתקשורת (החיצונית) מראה יומם ולילה.
אבל מה שאנחנו לא יודעים, זה את הדברים הטובים שהם עושים שם.

• הוסף לסימניות
אותי בכל אופן זה מקומם לראות מודעה אזהרה לבוחרים ונוקט בדוגמה שמציק ומכאיב לציבור המון זמן ולא מטופל ע"י ועוד מאיימים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיימון ב;935670:
אותי בכל אופן זה מקומם לראות מודעה אזהרה לבוחרים ונוקט בדוגמה שמציק ומכאיב לציבור המון זמן ולא מטופל ע"י ועוד מאיימים

בא נהיה ראליים
חבר כנסת רגיל מכל מפלגה שהיא לא מקבל פניות מהציבור ומטפל בהם בכל דבר קטן (יש יוצא מן הכלל) חוץ מחברי הכנסת החרדים, שמקבלים פניות גם לטפל בביוב שנסתם בשכונה ועולה כל יומיים, כן, יש כאלו פניות וכד',

ח"כ לא יכול ללכת ממוסד למוסד ולדאוג למחיר שלוקחים שכר לימוד, הם יכולים לדאוג שהמדינה לא תקצץ בתקציבים הקיימים כדי שלא יצטרכו לשלם עוד שכר לימוד,

ונראה לי שאם יש לכם רעיון מה ח"כ יכול לעשות כדי שהמוסדות יורידו את השכר לימוד ולא יפגעו על ידי זה, ודאי שהם ישמחו לקבל את הרעיון ולטפל בזה.

• הוסף לסימניות
חובה להגיב

הנה תמונה של אותו מקום מהיום...

קבצים מצורפים

• SAM_0002.JPG
    2.8 MB · צפיות: 19

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה