מודעת דרושים תמוהה- מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
פניתי למודעת "דרושים" וקיבלתי פרטים כדלקמן: המשרה היא ייצוג חברה מאד מבוססת, אפשר מהבית, 40 לשעה וצריך לבוא לכנס הסברה בעניין. אין צורך בשיווק ולא מכירה.
שאלתי איזה סוג ייצוג זה ומיהי החברה, כי אני לא מעוניינת לשלם סתם מטפלת על 2 ילדים, וענו לי: אין לי אפשרות לומר. תבואי ותראי.
מה דעתכם? "פירמידה"? עוקץ? זה נשמע לא טוב אבל הסכום שהם מבטיחים עבור העבודה מפתה לטרוח ולשמוע במה מדובר...
אציין שב"מקרה" אני מכירה את המספר שבמודעה, הם לא "חברה" ולא "מבוססת". כנראה נציגים בעצמם שמגייסים עוד חברים.

• הוסף לסימניות
בטוח פירמידה.
זו שיטת גיוס מוכרת.

• הוסף לסימניות
זה סכום מפתה? יש כאלה שמבטיחים רוחים הרבה יותר דמיוניים :p, ניתן לקבוע בודאות שהכל שטויות, ויש לי גם נסיון מר [הפסדתי כמה שעות עבודה בשביל לבוא לכינוס מעין זה...] שלא יוצא מזה כלום...:mad:.

אם את רוצה להרויח טוב אני מציע לך לחפור ליד התנור בבית, "נדמה לי" שיש שם אוצר :D.

• הוסף לסימניות
לא בטוח שזו פירמידה, יתכן שזה שיווק רשתי
(התכוונתי ברצינות!)

• הוסף לסימניות
שמעתי מחברי שהלך לכנס של בדיוק אותה פרטים ודברו שמה על רשת שרוצים להקים ובקיצור שמיניות באוויר העיקר מה שדאגו שכל אחד יתן מקדמה ע"ס 200 ש"ח שיבוא לכנס הבא והו"ק על ההשקעה ועל המשכורת 40 ש"ח לשעה ידברו בכנסים הבאים...
(לא ממש עוקץ לא כ"כ רע שיהודים עושים קצת כסף ואת מפסידה רק 200 ש"ח :D)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י למען דעת;1329471:
לא בטוח שזו פירמידה, יתכן שזה שיווק רשתי
(התכוונתי ברצינות!)
מה ההבדל? יוצא מזה משהו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גבריאל חיים;1329473:
שמעתי מחברי שהלך לכנס של בדיוק אותה פרטים ודברו שמה על רשת שרוצים להקים ובקיצור שמיניות באוויר העיקר מה שדאגו שכל אחד יתן מקדמה ע"ס 200 ש"ח שיבוא לכנס הבא והו"ק על ההשקעה ועל המשכורת 40 ש"ח לשעה ידברו בכנסים הבאים...
מקדמה? רשת בהקמה? איפה נכנס פה תעריף שעתי, זה נראה כמו השקעה שאמורה להניב רווח,לא? איזה סוג חברה דיברה שם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גבריאל חיים;1329473:

נסעתי לא מזמן עד ראשון לציון, הסתובבתי באזור תעשיה שומם ב-7 בערב, כדי לשמוע לאחר 3 שעות שצריך להשקיע 40,000 ש"ח+מע"מ ולבסוף תהיו עשירים.
לא דרשתי תשלום על הרכבת הלוך, ולא על השעות הרבות (כולל הלוך ושוב), ולא על העוגמת נפש שנשארו ילדים בבית עייפים, עצבנים ומפוחדים.
ראו, הוזהרתם.

• הוסף לסימניות
לא רואים את הכיוון כבר אחרי שעה...? לא התכוונתי להשקיע יותר מזה ממילא...

• הוסף לסימניות
כל מי שמסתתר ואינו מסכים לנדב פרטים, זה אומר שיש לו מה להסתיר!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ck;1329641:
נסעתי לא מזמן עד ראשון לציון, הסתובבתי באזור תעשיה שומם ב-7 בערב, כדי לשמוע לאחר 3 שעות שצריך להשקיע 40,000 ש"ח+מע"מ ולבסוף תהיו עשירים.
לא דרשתי תשלום על הרכבת הלוך, ולא על השעות הרבות (כולל הלוך ושוב), ולא על העוגמת נפש שנשארו ילדים בבית עייפים, עצבנים ומפוחדים.
ראו, הוזהרתם.

40 אלף ש"ח
זה סכום גדול שאף אחד לא ישקיע אותו כזה מהר...
הסכנה וה"עוקץ" זה בהשקעה של סכומים יותר קטנים, ואז אנשים מתפתים הרבה יותר מהר.
בקיצור, תקלטו
אין בעולם מצב לעשות הרבה כסף בכלום עבודה, אלא א"כ אתם מנכל"י חברה או משהו בסגנון.
אה, או שהרווחתם בפיס:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1329879:
לא רואים את הכיוון כבר אחרי שעה...? לא התכוונתי להשקיע יותר מזה ממילא...

את במקום ללא תחבורה וללא אפשרות לצאת באמצע. ההרצאות מרתקות ומשכנעות, ורק לאחר 3.5 שעות הם אומרים שצריך לשלם. נופלת הפצצה ואת שבויה במקום עד שתמצאי "טרמפ" של אחד הצופים שיקרב אותך למקום ישוב או תחבורה מתאימה.

• הוסף לסימניות
דווקא במקרה שלי מדובר במקום מרכזי אבל עדיין זה נשמע לא טוב. נראה לי שאוותר ואמשיך לצפות לישועה...;)

• הוסף לסימניות
תלכי ואח"כ תספרי באשכול של עוד מספר חודשים כמה לא כדאי
וזה לא הרבה יעזור אז גם ההיא תלך ואח"כ תספר באשכול............
פירמידה? תאונת שרשרת יותר מתאים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה