כללי מודעת התוועדות - יומא דהילולא כ"ד טבת

• הוסף לסימניות
המודעה המצו"ב אמורה להתפרסם בשבוע הבא בחוצות שכונת המלך - קראון־הייטס רבתי.
אשמח לקבל חוות דעת לשיפור וכו'.

קבצים מצורפים

• התוועדות כ'ד טבת 770 גירסה אחרונה בלה'ק.JPG
    1.9 MB · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
היי שלום, לא רואים כאן את הקובץ!

• הוסף לסימניות
ואוו.יפה! במיוחד לבית חיינו :)

• הוסף לסימניות
אהבתי את הלבנים של 770 בצידי המודעה.
חמוד.

• הוסף לסימניות
שינוי פונט

למישהו אולי יש המלצה לאיזה פונט כדאי להחליף מתחת לסמל של שנת המאתיים (כלומר הפונט שבו כתובות המילים "להסתלקות־הילולא דכ"ק אדמו"ר הזקן")

• הוסף לסימניות
מצד אחד הייתי אומר הדסה כמו הטקסט שמתחתיו, ומצד שני זה לא אמור להיות המשך אלא חלק מהלוגו, אז זה טוב שזה בנפרד.
אני דווקא אהבתי את הפונט הזה (לא זוכר את שמו כרגע)

• הוסף לסימניות
מצד אחד הייתי אומר הדסה כמו הטקסט שמתחתיו, ומצד שני זה לא אמור להיות המשך אלא חלק מהלוגו, אז זה טוב שזה בנפרד.
אני דווקא אהבתי את הפונט הזה (לא זוכר את שמו כרגע)

• הוסף לסימניות
וואו. מרהיב

• הוסף לסימניות
יפה, אבל נראה מאוד כבד אולי להבהיר קצת את הרקע באמצע.
האם בכוונה 10:30 בצבע שונה?

• הוסף לסימניות
אכן

נכתב ע"י moshiko00;924813:
יפה, אבל נראה מאוד כבד אולי להבהיר קצת את הרקע באמצע.
האם בכוונה 10:30 בצבע שונה?

כמו שניתן לשים לב, מי שאחראי על המודעה רצה להדגיש שההתוועדות מתקיימת בשעת ההסתלקות ממש.
הלשון במרכז המודעה, היא הלשון בה כותב אדמו"ר הצמח צדק את זמן ההסתלקות המדוייק.

בנוגע לעיצוב הכבד - משום מה ככה נראים רוב העיצובים שלי... :):):)

• הוסף לסימניות
איזה יופי הלוגו.

זה לוגו מיוחד עבור המודעה או שמישהו מוכר את זה?

• הוסף לסימניות
אתה צריך את זה?

נכתב ע"י dmm770;924833:
איזה יופי הלוגו.

זה לוגו מיוחד עבור המודעה או שמישהו מוכר את זה?

יצרו את זה 'היכל מנחם'. אתה צריך את זה לשימוש אישי?

• הוסף לסימניות
הביצוע הטיפוגרפי של ה200 מקסים (אולי כדאי לעבוד טיפה על העקומות אבל זה סתם התקטננות).
הוא מרכז הכרזה.
מפריע לי הרעש העצום - תפסת מרובה לא תפסת.
יש המון פונטים, אלמנטים גרפיים, צבעים, רקעים, אפקטים, ומידע.
מכיוון שיש המון מידע יש צורך לעמד אותו בצורה שקטה אבל מזמינה.
יישור האמצע ושינוי הגדלים יוצר עומס ורעש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה