כללי מודעת מיתוג עצמי למגזין

• הוסף לסימניות
בבקשה חוו דעתכם על המודעה,
ובעיקר על הטיפוגרפיה
תודה רבה

קבצים מצורפים

• אילה.jpg
    KB 206 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
יפה ומקצועי.
כותבים אינטראקטיב. (כך נראה לי)

• הוסף לסימניות
יפה. בנוי טוב. אם כי, לא מקורי מדי. את החלק העליון יש עוד צורך לעבד.

• הוסף לסימניות
לדעתי גם הרקע של הסימן קריאה בחלק העליון צריך להיות כמו של הנקודה של הA בחלק התחתון, ז"א מקושקש כזה...
חוץ מזה - הרבה שגיאים לא נעימים ולא מקצועיים - כדאי לעבור עוד כמה פעמים לפני ששולחים למגזין...

• הוסף לסימניות
כמו שהעירו: אינטראקטיב. לוגואים.
אני גם הייתי כותב: אמנות העיצוב, אמנות - ללא ו'.
לטעמי, רצוי לתת מספר (לכל הפחות גם) טלפון נייח, לא (רק) נייד. זה נותן תחושה של 'משרד'. הנייד גורם לך לחשוב שאולי תתפוס את המעצב/ת באמצע הקניות בסופר.
סליחה על הקטנוניות, אבל גם את כתובת המייל הייתי משנה לקליטה יותר.

אבל מה? המודעה נהדרת!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מור100;415915:
סליחה על הקטנוניות, אבל גם את כתובת המייל הייתי משנה לקליטה יותר.

מצטרף לכל מילה.

כיום, כל אדם יכול לרכוש שם מתחם (דומיין) ולהפנות את תיבות הדואר שלו לג'ימייל, באופן זה, הכתובות יהיו תחת הדומיין שלו ולמעשה הם מאוחסנים בג'ימייל - בעלות אפסית.

תחשבי איך את מסתכלת על מודעה שנחתמת במספר סלולארי וכתובת אימייל בלתי ברורה, ואיך היית מסתכלת על מודעה שבסופה מופיע מספר טלפון נייח והכתובת <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> או <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אלי

אני לא חושב שבושה להחזיק מייל בסיומת של ג'ימייל. אם זה מכובד ליעל דן מגל"צ, ולנועם מנלה הגדול, זה אמור להיות מספיק מכובד גם לנו הקטנים.

• הוסף לסימניות
אי"ק

יש הבדל בין אדם פרטי בפרטיותו מפורסם ככל שיהיה, לבין אדם שרוצה לתת תחושה של עסק רציני.

• הוסף לסימניות
מה הפרוצדורה לרכישת דומיין למייל? וכמה דבר כזה אמור לעלות?

אילה, המודעה מהממת!

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד את המודעה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;416100:
מה הפרוצדורה לרכישת דומיין למייל? וכמה דבר כזה אמור לעלות?

אני בטוח שבפורום בניית אתרים מבינים בתחום יותר ממני, אבל אני ממליץ על 'גוגל אפס'.
פשוט, קל ונוח.

העלות: 10 דולר לשנה.

google.com/a

בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה