כללי מודעת עמוד שנעשתה במהירות

• הוסף לסימניות
ביקשו ממני משהו מהיר ומשום מה בזמן האחרון אני נתקעת קצת עם העיצוב...
אולי מישהו יכול לכוון אותי קצת?
כל עצה תתקבל בברכה גם ממי שאוהב וגם ממי שלא... גם על הצבעים וגם על הקומפוזיציה, טיפוגרפיה, פונטים, וכל מה שבא לכם להגיב...
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
באיזה גודל אמור לראות אור?

• הוסף לסימניות
כמעט A4

• הוסף לסימניות
מודעה נחמדת ;)
מה שקצת מטריד אותי, זה היישורים, נראה לי שעדיף שתמרכזי בבלוק,
והאויר... חסר קצת אויר....

• הוסף לסימניות
מודעה נחמדת ;)
מה שקצת מטריד אותי, זה היישורים, נראה לי שעדיף שתמרכזי בבלוק,
והאויר... חסר קצת אויר....

• הוסף לסימניות
יפה ומסודר,
לדעתי אפשר להקטין את כל הטקסט הבלה בלה למעלה ולמטה,
ולהחליף את הפונט לאחד יותר מיושב ופחות מתקשט.

• הוסף לסימניות
את לא אשמה, אבל המודעה הזו אמורה להתפרס על הרבה יותר.
יש פה כל כך הרבה מידע וכל כך מעט פרקטיות.

• הוסף לסימניות
שלום נעמי.
המודעה חביבה ונעימה לעין.
מפריע לי מאוד שהמודעה מרוחה מקצה אל קצה. אם הטקסט חייב לתפוס את כל רוחב העמוד (מה שלא כ"כ נראה לי) לפחות החלק העליון והתחתון לא יחזרו על הטעות הזאת, כך אולי יכנס יותר אוויר, שכבר אמרו שחסר.
בכותרת שימי את מספר הטלפון מתחת לשם החברה. למטה אפשר להוריד לטעמי את המילים "אתר רשת וכו'", וכן את המילים "פריסה ארצית" זה מיותר.
הייתי יוצרת יותר ניגודיות במודעה, אפילו מבחינת הצבעים. ומדגישה איכשהו את העובדה שמדובר במשהו חד פעמי וזול במיוחד.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
המודעה בסדר אבל יכולה להיות יותר טובה...
לדעתי המודעה צריכה להתחלק לחלק של פרסום המבצע ולחלק של פרסום החנות, ככה הכל נראה בלאגן בעיניים...
הייתי מנסה לחלק את המודעה לשליש ושני שליש ברוחב, זאת אומרת שבצד שמאל למשל תהיה עמודה עם "קצת עלינו" ומתחת / מעל את הלוגואים של החברות, ובצד ימין תהיה בעצם הפרסומת נטו, בלי הפרעות...
הייתי ממליצה, כדי לחסוך במקום לאחד את שני המלבנים (שפשוט כתוב שם אותו דבר בדיוק) ופשוט לכתוב "לגברים ולנשים" לכתוב את שני הדגמים באנגלית ולכתוב "לכל רוכש/ת" וכמובן שאת הנעליים זו לצד זו, כך נחסך הרבה מקום יקר ויש הרבה יותר אוויר.
כמו"כ בקשר לפונט, נראה לי כדאי לבחור פונט יותר מרובע ולהבליט ממש בגדול "הטבה חד פעמית", "במחיר אטרקטיבי" וכו', אפשר אפילו לשים את אחד המשפטים האלה בתוך מלבן צבעוני מוטה קצת, כדי ליצור יותר עניין.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על התגובות.
את מיקומי הטקסטים קיבלתי מהלקוח שדי ידע מה הוא רוצה. וב"ה היה די מרוצה.
נסיתי לעשות סדר עד כמה שיכלתי
מה אתם אומרים עכשיו?
אני סתם תקועה עם זה בלי קשר....

• הוסף לסימניות
זה יותר טוב?
אוף. למה א"א למחוק לו קצת מלל? למה לא למזג את 2 הריבועים? ומה זה חשוב מי אתם... טוב, אני כבר עיפה...

• הוסף לסימניות
הרבה יותר יפה עכשיו.
מה שכן זה לא נראה כ"כ מבצע, נראה יותר כמו סתם פרסומת.

המילה רשת בלשון נקבה = צ"ל שמחה ולא שמחים.

• הוסף לסימניות
הו, עכשיו זה נראה טוב!

ו.. לכי כבר לישון! ;)

• הוסף לסימניות
חסר קצת צבעים חמים..

• הוסף לסימניות
השחישי הרבה יותר טוב, נראה לי שיש יותר מידי טקסט (לא קראת.. אולי זה חשוב), מוסיף עומס...

• הוסף לסימניות
בהרבה יותר טוב אבל נראה לי שעדיין צפוף וחסר אויר. תנסי לחשוב על מקום טוב לחלל.
אולי בכל זאת תאחדי את הנעלי- גברים- נשים יחד.
אני מקווה שזה עדיין רלוונטי. בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה