כללי מודעת פלאפל

• הוסף לסימניות
בס"ד
מכיר מישהו שפתח פלאפליה (אם כתבתי נכון) עשיתי לו משהו בשביל הכיף...
הפונט של החברה "פונטייפ"

קבצים מצורפים

• מושיקו.jpg
    1.3 MB · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
חנות לממכר חיוכים או פלאפל?
ובכלל, החיוך של ה- 0 לא משדר בכלל פלאפל.

כדאי להתעסק יותר עם הפלאפל פחות עם החיוך.

הרקע קצת צורם לי, אבל יכול להיות שאני טועה.
תמשיך תמיד לחייך...

• הוסף לסימניות
הלוגו יפה מאוד.
עושה חשק לקנות חבילת פונטים בשבילו (ובשביל עוד כמה טובים...)

במודעה עצמה הייתי משתמשת בפונט אחר, פחות "חברי" ויותר "מוכר".
הרעיון עוד איכשהו יכול "לעבור" אבל הביצוע... צריך עוד הרבה עבודה...

• הוסף לסימניות
זה עולה 10 ש"ח???

• הוסף לסימניות
לענ"ד הדבר החזק במודעה הוא ה'חשיבה', הרעיון.. שבזה בעצם מומחיותך..
הגרפיקה נראית ילדותית יחסית ודי פשוטה..

אבל דוגמאות לייעול מודעה זו:
* כדור הפלאפל (10): ניתן לעשות שהספרה אחת תהיה עם טקסטורה של פלאפל, ושהחיוך והעיניים יבוצעו בצורה יפה יותר אולי עם אחוזי אטימות ועם שינוי צורה בהתאם לצורת הכדור.

* השווה לא שווה והפלוס לא מפולס: לא נראה לי שהם בכתב של פונט כל שהוא, וזה לא נראה טוב.. (כלומר הכנת אותם לבד, לא? הדבקת צורות..)

* כשאני קורא את המודעה אני קורא - ברק.. אני לא מכיר את הפונט הזה (במחילה מאלי, עוד לא התנסיתי בפונטים שלו..) אבל יכול להיות שזה רק בגלל ההטיה הזו..

* הצבעים לא כ"כ מתאימים. עוד לא ראיתי משפחה חומה צהובה וסגולה.. על רקע ירוק בהיר.

תנסה לשחק עם המודעה עוד ולמקצע אותה מבחינה גרפית. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הערות

תמר יעבוד טוב עם זכריה
הוויז'ואל חלש מידי, צריך משהו יותר תופס-עין ויותר משביע.
לא מובן ממבט ראשון שמדובר בפלאפל
לא מובן מספיק שהמחיר הוא 10 ש"ח
השם "פלאפל" לחנות פלאפל לא בדיוק הולך :)
אני לא מעוניין לצאת עם חיוך (וגם מנה) אני מעוניין להנות ולשבוע.
משחק המילים "עושה פלאים" לא מקושר מספיק לפלאפל (יכול להיות גם פלאפון)

אני מעלה דוגמא איך מודעה אמורה לשבת פחות או יותר

קבצים מצורפים

• מושיקו.jpg
    KB 318.5 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
מה זה הכתב הזה שאתה מסתיר מאיתנו מושיקו פריד?

• הוסף לסימניות
יפה הזכריה,
יותר נייטרלי מישמעאל של פונטביט,
(מתנצלת, הם פשוט שניהם שייכים למשפחת המזרח...)

• הוסף לסימניות
זה פונט מוזר כזה שמתאים מקסימום ללוגו.

• הוסף לסימניות
בס"ד
מושיקו,
בעזרת השם תעשה ותצליח
אכן הרעיון נפלא, אבל קצת מצועצע וילדותי ולא כל כך מעורר תיאבון
תראה איזה פלייר יפה הכינו כאן במיוחד בשבילך... גם לי בהתחלה הלך "מצחיק" ואחרי שקיבלתי את ההערות של החברים, אכן השתפרתי..
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה