כללי מודעת פרסום, אשמח לחו"ד >>

• הוסף לסימניות
נראה מקסים, משדר
הערת אגב המיקרופון הזה מהסוג הישן נראה לי , לא?

• הוסף לסימניות
מודעה יפה ומקצועית
נראה לי שאפשר להקטין את האימג' והטקסט מסביב וגם את הלוגו, כך הכותרת לא תיתקע באימג' וכן הלוגו לא יפריע לטקסט, וגם ישאר שטח ריק יוקרתי ומכובד.
ואולי אפשר גם להשאיר לבן את השטח של כל רוחב העמוד מתחת ללוגו (-כשהוא יהיה קטן יותר)
קצת צורם לי למטה השינוי הפתאומי בפונט ("יחס אישי" ו'רינה')

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• מודעות רבע.jpg
    KB 129.9 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
מאד יפה,
מצטרפת להערה של פינטל

• הוסף לסימניות
הראשון,
אלא אם כן האסטרגיה קובעת אחרת

• הוסף לסימניות
הראשון , ברור!!
קחי לתשומת ליבך את מה שכתב/ה פינטל.

• הוסף לסימניות
לא ראיתי שהעלית חדש
אחרי השינוי - מקסים!!!

• הוסף לסימניות
עבודה יפה
השינוי מבורך
הקומפוזיציה קצת בעייתית
נסי למקם את הטקסט מתחת לוויזואל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פינטל;1415902:
מודעה יפה ומקצועית
נראה לי שאפשר להקטין את האימג' והטקסט מסביב וגם את הלוגו, כך הכותרת לא תיתקע באימג' וכן הלוגו לא יפריע לטקסט, וגם ישאר שטח ריק יוקרתי ומכובד.
ואולי אפשר גם להשאיר לבן את השטח של כל רוחב העמוד מתחת ללוגו (-כשהוא יהיה קטן יותר)
קצת צורם לי למטה השינוי הפתאומי בפונט ("יחס אישי" ו'רינה')

צפה בקובץ המצורף 213158

קבצים מצורפים

• Untitled-3.jpg
    KB 102 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
אם המודעה מיועדת לעמוד שלם של עיתון עדיין אפשר להקטין יותר

• הוסף לסימניות
ודאי הראשון,
ההקטנה נכונה אבל בתוך העיגול יהיה טוב להגדיל את האוביקט.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאד. האחרון מקסים.
כדאי לרווח מעט בין "יחס אישי" לבין "רינה"

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם! :)

• הוסף לסימניות
מאוד יפה, הייתי מנסה לתת עוד קצת אוויר.
ולא לשכוח לשים רווח בין הפלייבקים לבין ה |.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה