כללי מודעת פרסום - דעתכם

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 377.3 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
שימו לב! יש שם שגיאה - לילדים בעלי קשיי... חוץ מזה - מאד יפה. אפשר לשפר קצת את הניסוח, אם תרצו.

• הוסף לסימניות
תודה רבה

הטעות תוקנה, הניסוח בכלל לא שלי, למען האמת אפי' לא קראתי אותו.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד אבל האפור הזה לא כ"כ מסמל שמחה..:)

• הוסף לסימניות
מאד מעניין, אהבתי.

הטקסט לא כל כך מושך לקריאה, אולי תעשה כמה נקודות -
קריאה
כתיבה
חשבון

כמו שזה עכשיו זה נבלע בתוך שאר הטקסט. צריך ממש לקרוא הכל כדי להבין במה מדובר.
השלושה סימני קריאה לא ממש שייכים, אפשר לשנות צבע, פונט או גודל אות כדי להדגיש.

ועוד משהו - אם זה מיועד לציבור חרדי, למה אתה שם תמונה מ Inbox של אי-מייל? זה לא "קצת" שבירת טאבו?

• הוסף לסימניות
אני חוזר שוב

הנוסח כלל לא שלי אני מקבל אותו מוכן לגמרי כולל הניקוד, הפיסוק, הסימני קריאה והכל.

אולי יפתח אשכול נפרד מה עושים לכאלו לקוחות שבטוחים שהם נועדו לפרסום וסגנון
(נ שרוקה) וזה שהם במקצוע פלוני או בעבודה פלמונית זה בטעות וזמני... לי בכל אופן כבר נמאס לדבר עם הלקוחות על דברים אלו.

בכל אופן תודה למעירים.

איך העיצוב?

• הוסף לסימניות
עיצוב יפהפה!

דווקא אהבתי את האפור.

מוצלח!

• הוסף לסימניות
אני כבר לא מעניין אותך.

מאז שגילית את הפורום הזה, הפסקת כבר להתייעץ איתי, יש לך כבר חברים חדשים הא?:mad:
תודה לכם כולם שאתם עוזרים לידיד שלי ומביעים את חוות דעתכם.
לדעתי ריבוי הריבועים האלו יוצר איזשהוא בלבול, אם שמת לב במודעה של מכובדנו הנעלה מר ונתנו10 ישנם כמה ריבועים בודדים העומדים לפי סדר מסוים, והקורא מבין בדיוק איזה עוגות יפות מייצר העסק ההוא, מה שאין כן כאן שזה נראה לי קצת מבולבל, מדי הרבה חומר נשפך למח של הקורא וללא סדר מסוים.
אם תוריד חלק מהתמונות ייתכן שיווצר מצב יותר סימפטי, קריא, ולא מבלבל.
עלה והצלח אביגדור, ותשנן לעצמך את החתימה שלי...:)

• הוסף לסימניות
מודעה יפה,
אם כי אני מסכימה עם 'רק אחד' הריבועים באמת קצת מבלבלים וצריך קצת סדר במודעה
אני בכלל לא בטוחה שצריך רקע אולי מספיק רק מסגרת דקה לתחום ת'מודעה (כי זה מודעת עמוד ויש לה נוכחות)

סה"כ רעיון וביצוע יפים

• הוסף לסימניות
בעיקרון העיצוב מעיין
אבל: התמונות לא ממש קשורות לטקסט...
מה הקשר לאדם הנינוח בכורסתו שקורא עיתון לבין מורות ללימוד קריאה בעברית ואידיש...
הייתי שמה תמונות של ספרים, אותיות בעברית, אפילו משקפיים. ועוד היד נטויה. אבל שיהיו קשורים.
גם טקסט יש לעצב! הוא חלק אינטגרלי של העיצוב
הפרדה, צבע, ניסוח תיקני וכו'
הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
בעיקרון כיוון יפה ומעניין, אם כי ישנו בלבול מדאי בריבועים.

• הוסף לסימניות
:confused:גם אני לא הבנתי את הקשר בין התמונות לכיתוב
העיצוב יפה מאוד:rolleyes:

• הוסף לסימניות
האם העיצוב צריך להיות כל כך עיסקי?

המודעה מיועדת להורים או לאנשי עסקים? לא כל כך ברור לי.
מודעה שמיועדת להורים צריכה מסר קומוניקטיבי קצת אחר.
כך לענ"ד

• הוסף לסימניות
נראה לי שהריבועים אמורים להיות מלאים בצבע מתאים, לא מסגרות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה