כללי מודעת פרסום ל'כמוך'

• הוסף לסימניות
פרסום לכתב עת בנושא חינוך מיוחד. גודל חצי עמוד במקומונים. מה דעתכם?

קבצים מצורפים

• מודעת פרסום כמוך.jpg
    KB 247.9 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
מאד יפה.
בטקסט הרץ נראה שהבולד יותר קטן מהמדיום, זה הכל.

• הוסף לסימניות
בשניה הראשונה קצת הזכיר לי את הפרסומים של בזק
חוץ מזה יפה מאד
את הטקסט ברקע הייתי או מחזק את הצבע או הופך אותו לזרוק יותר ז"א שיהיה רקע כזה כי ככה זה נראה כמו כתבה

• הוסף לסימניות
פרסומת יפה מאוד!

ולסטודיו: לא כל דבר כחול צריך להזכיר חברה שצבעה כחול... אחרת אנחנו בבעיה! (איך זה לא הזכיר לך את מכבי?)

• הוסף לסימניות
דווקא אני רואה למה זה הזכיר את בזק - אחרי שהעירו את תשומת לבי מצטלצל לי שהם משתמשים באותו פונט כתב יד בשביל הסלוגן שלהם, וגם אצלם מופיע הרבה 'בבית'... וזה חוץ מהצבע.
אבל באמת שלא התכוונתי, וגם לא אכפת לי.

• הוסף לסימניות
יפה!
מצטרפת לבעיה של הטקסט - או שיהיה בצבע מלא, או שישמש כרקע.
כך זה לא לכאן ולא לשם.

• הוסף לסימניות
פרסומת מרשימה!
כיף לך שאת עובדת עם בונוס רוחני.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה