כללי מודעת פרסום לנופש, איך היא?

• הוסף לסימניות
איך היא?
ירדה לפרסום בעיתונים
בטח ראיתם ;)
אך בכל זאת אשמח לשמוע את חוות דעתכם..

קבצים מצורפים

• מודעה לנופש.jpg
    KB 337 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
ממש יפה!
אך משום מה הפונט לא מספיק ברור???

• הוסף לסימניות
זה בגלל שפה העלתי מפוקסל... ללא איכות

• הוסף לסימניות
מאד מגרה!
(הקו מתאר בכותרות קצת מפריעה לי)

• הוסף לסימניות
יפה מאד המודעה בחלק העליון נראית מעט חשוכה אך זה כנראה בגלל האיעות

• הוסף לסימניות
יש הרבה חלל,
על חשבון גודל הפונט/התמונות.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד ומושך !
"נשמח לראותכם" משום מה 'טובע' במים האמורים להשוות רוגע, (בתקוה שהאורחים לא טובעים...)

• הוסף לסימניות
רמה פלוס,
החלל עשה לי מראה נקי ומסודר.
האם נראה לך שאני צריכה להגדיל יותר את הפונטים ולא לתת מרווחים, כמו בדוגמא המצורפת עכשיו?
והאם כעת הנשמח לראותכם פחות נבלע?

תודה על ההארות :)
מחכה לתגובות...

קבצים מצורפים

• מודעה לנופש אור חיה A4.jpg
    KB 113.1 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
בס"ד
בוקר טוב
מודעה מקסימה -הייתי אומרת לנסות לתת יותר עוצמה לכותרת אולי עם פונט יותר עוצמתי
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara770;1029820:
רמה פלוס,
החלל עשה לי מראה נקי ומסודר.
האם נראה לך שאני צריכה להגדיל יותר את הפונטים ולא לתת מרווחים, כמו בדוגמא המצורפת עכשיו?
והאם כעת הנשמח לראותכם פחות נבלע?

תודה על ההארות :)
מחכה לתגובות...

הסדר עושה מראה נקי, לא החלל...
עכשיו נראה יותר טוב!

• הוסף לסימניות
בעיני זה 'מנומנם' מדי.
אם זה אמור להיות 'וואו, איזה נופש!!!' העיצוב צריך למשוך יותר- כותרת צעקנית יותר, פונט פחות 'נעימי'.
אם זה אמור להיות 'חופש פינוק נעים' אז הבחירה בצבעים משלימים לא נכונה בעיני, השילוב ביניהם יותר 'רעש רקע'. (וגם המיקומים של כותרות הטקסטים התחתונים בדיוק בקו העליון של הפס עושים את זה)

כרגע יש לדעתי קצת מישמש בין שני הסגנונות וזה יוצר תחושה שהיא לא מושלמת לכאן או לכאן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה