כללי מודעת פרסום לספר - כיוון אחר

• הוסף לסימניות
מה דעתכם?

קבצים מצורפים

• מודעת פרסום.png
    KB 385.4 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
אהבתי

• הוסף לסימניות
ממש שדרוג!
הציורים באופן הזה ממחישים איך הספר מפיח חיים כשנכנסים לתוכו..

אני לא רואה סיבה למה המסגרת האדומה קטנה יותר, זה תחכום מיותר לדעתי..

• הוסף לסימניות
צודקת על המסגרת, לא דמיינתי איך זה ייראה בעיתון.
בקשר לטקסט למטה - לדעתכם מוסיף למשיכה לקנות או מוריד את הערך?

קבצים מצורפים

• מודעת פרסום.png
    KB 371 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
איזה שינוי מבורך!
הייתי כן כותבת משהו על המחיר אבל בצורה אחרת

• הוסף לסימניות
מודעה ממש מושכת.
את ההוזלה היייתי עושה בכמין מדליה (צירפתי רעיון בסיס) - כך שזה ידגיש את העידוד של מפעל הפיס ויבליע ב'אגביות' את ההוזלה.
כך הערך והקלאסיות האיכותית תשמר.

בהצלחה

קבצים מצורפים

• stock-vector-vector-christmas-stickers-silver-and-golden-90785498.jpg
    KB 40 · צפיות: 22
  • stock-vector-set-of-vintage-and-modern-seafood-logo-restaurant-labels-104471486.jpg
    KB 71.6 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
דרך אגב ללא קשר לשאלתך. הספר מדהים. מביא רענון ושינוי בספרי ילדים. הציורים נותנים פתח רחב ומבורך לדמיון..

• הוסף לסימניות
תודה גדולה, אתם עוזרים מאוד מאוד...

נראה שנעשה עם הטקסט למטה.
הורס משמעותית את העיצוב או האווירה לדעתכם?

קבצים מצורפים

• מודעת פרסום.png
    KB 357.9 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
תשמעי, זה אדיר... פשוט אדיר.
חסר לי בטקסט הקפה, אבל אני לא הגאון של העיצוב, אז אל תשאלי אותי :)
אהבתי את הגרסה הזו הרבה יותר!

• הוסף לסימניות
אולי תשאלי את מפעל הפיס אם יש להם לוגו למטרה הזו. לדעתי זה מוסיף! אות כבוד לספר.

• הוסף לסימניות
האחרון מקסים!!!!!!
מעביר המון אוירה...
חסר לי מאד המשפט ״...לילדים גדולים- שאפשר ללמוד לקח אם רוצים...״ אותי זה מאד סקרן ומשך, זה מוסיף לספר עומק מעבר לעלילה...

אה, וכן אהבתי את החיתוך הקודם דשל המסגרת, בתנאיין שזו תהיה מודעת גלישה והציור יגלוש עד קצה הדף ממש!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Smeshi;1182779:
אולי תשאלי את מפעל הפיס אם יש להם לוגו למטרה הזו. לדעתי זה מוסיף! אות כבוד לספר.
גם אני חשבתי ככה, אבל חשבו שזה נשמע קצת מלחיץ אולי יש להם אג'נדות או משהו... אז כנראה לא נכתוב.

נכתב ע"י לנדא;1182804:
האחרון מקסים!!!!!!
מעביר המון אוירה...
חסר לי מאד המשפט ״...לילדים גדולים- שאפשר ללמוד לקח אם רוצים...״ אותי זה מאד סקרן ומשך, זה מוסיף לספר עומק מעבר לעלילה...
צודקת, אבל לא רואה דרך לשלב משהו כזה כרגע, אולי ננסה עוד. בונה על זה שמי שיקח את הספר ליד יראה בכריכה האחורית...

נכתב ע"י לנדא;1182804:
אה, וכן אהבתי את החיתוך הקודם דשל המסגרת, בתנאיין שזו תהיה מודעת גלישה והציור יגלוש עד קצה הדף ממש!
זו מודעת רבע עמוד, אז אין לי הרבה שליטה על הצדדים. לכן נראה שהכי טוב לסגור את זה וזהו.

• הוסף לסימניות
שיפוצים אחרונים.
ניסיתי לדחוף משפט אחרון עם איזה רמז לעומק במקום המשפט על הילדים הגדולים והלקח וכו'. היה לי ממש קצת מקום... מעביר משהו בכל זאת?

קבצים מצורפים

• מודעת פרסום.png
    KB 358.9 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
שדרוג משמעותי ביותר,
הרבה הרבה יותר טוב!!!

לגבי הטקסט,
אני הייתי מורידה הכל למטה כך שישאר יותר חלל למעלה
ואז כותבת את זה מתחת ליש חיה כזאת.

• הוסף לסימניות
ניסיתי את ההצעה של מיג.
במיקום הזה התאים לי רעיונית הכיתוב האחר.

יותר טוב או פחות?

קבצים מצורפים

• מודעה עם כיתוב למעלה.png
    KB 335.8 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
חמוד אבל הלבן הפריע לי בעין.. תנסי אולי צבע בהיר בהיר..

• הוסף לסימניות
יש משהו יותר טוב בזה שאין את הסטריפ למטה כי הוא סוגר על הציור.
מה שכן כדי שהספר יוכל להיות גדול כמו מקודם -
תמתחי את כל הטקסט לשורות ארוכות.
הרפתקה קלאסית לילדים שלנו? - בשורה אחת.
יש חיה כזאת - בשורה שניה.
כל הטקסט שאח"כ למתוח ל-2 עד 3 שורות.

ולמרכז את כל גוש הטקסט.

• הוסף לסימניות
הצורה העכשוית פחות מוצלחת לדעתי.
יש משהו יפה בשורה הורודה למטה.

• הוסף לסימניות
לא מצאתי את הסיבה לע' הגדולה. זה לא מיושר לגריד ורק מפריע (ממש בעין)
משהו בטקסט גם לא מיושר לי טוב בקרינג שלו. תנסי לעשות קרינג אופטי ותראי איך יצא.
רק מומלץ לבדוק חיבורים בין אותיות עם גג בסוף שורה שצמודות לפסיקים ונקודות (ר, ל, ד וכדו')

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה