כללי מודעת פרסום לעוגות ופטיפורים

• הוסף לסימניות
פרסום לקראת ראש השנה,
הפעם ניסיתי סגנון ויקטורי וקליל יותר.
מחכה לחוות דעתכם.

קבצים מצורפים

• מודעה2.jpg
    KB 571.1 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
מדוע אני לא מצליחה לעלות את התמונה?

• הוסף לסימניות
באופן כללי המודעה יפה, אבל חסר משהוא ואיני יודע להגיד מה חסר...

• הוסף לסימניות
אני מאוד אוהבת את הסגנון. החלק העליון יפה מאוד - אבל יש חוסר איזון. החלק התחתון צריך עוד עיבוד (אולי באמצעות העיבוד תצליחי לאזן את המודעה).

• הוסף לסימניות
חוסר איזון של מה?, מה לדעתך צריך עיבוד?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;636512:
אני מאוד אוהבת את הסגנון. החלק העליון יפה מאוד - אבל יש חוסר איזון. החלק התחתון צריך עוד עיבוד (אולי באמצעות העיבוד תצליחי לאזן את המודעה).

זה מה שחשבתי גם.

תנסי את הבאנר התחתון שיהיה בצבע הדובדבן כאשר המלל שמעליו בצבע לבן.

• הוסף לסימניות
האיור, הרקע והגריד מהמהם, קצת בעיה עם הטיפוגרפיה.

• הוסף לסימניות
המודעה מאד יפה,
אם כי, כמי שאוהבת לאפות בעצמי, חסר לי תמונות ממשיות.
בלי לראות תמונות אמיתיות זה לא משכנע בעיני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אא;636531:
המודעה מאד יפה,
אם כי, כמי שאוהבת לאפות בעצמי, חסר לי תמונות ממשיות.
בלי לראות תמונות אמיתיות זה לא משכנע בעיני.

את צודקת במקרה שמדובר במודעת עמוד. כמו שאני מבינה, זה נראה כמו רבע עמוד שאי אפשר להראות בו עולם ומלואו, ולכן עדיף ללכת על כיוון וקטורי שלא מראה כלום אבל משדר ומכניס לאוירה של השוקולד והאפיה.
מודעה יפה, זקוקה לקצת ליטוש בחלק התחתון.

• הוסף לסימניות
החלק העליון חמוד
החלק התחתון משעמם קצת

• הוסף לסימניות
יפה!
המודעה לא מאוזנת בגלל שהמלל ממורכז לצ ימין. תשימי אותו באמצע ותשני את הפונט. אולי למלטף של פונטביט (כתב יד)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה