כללי מודעת פרסום עבור כתב עת מיוחד

• הוסף לסימניות
דברים נורא קטנים של כמה דקות תיקון עוד אפשר להעיר.

• הוסף לסימניות
בסוף החליטו שהמודעה הזו אימתנית מידי
מפחידה מידי
מעמידה את הקורא במקום של המסכן והאומלל
ועלולה להרתיע...

זו מודעה אחרת שעיצבתי לפי בקשת הבוסים.

המודעה עוצבה במהירות של הרגע האחרון, אולם אשמח לשמוע עצות ותובנות שיעזרו לי לעתיד.
יש לי הרגשה שאין במודעה הזו מסר מרכזי אחד, אלא שלושה מוקדים שונים (לפחות), ואין מסלול מסודר לעין לגלוש לאורכם לפי סדר הגיוני.

מה עושים במקרה שכזה?

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 610.9 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
תודה רבה לתקשורת על הרעיון והתמונה.
למרבה הצער גם מודעה זו לא נתפרסמה,
שכן התברר שהמחיר עבור עמוד צבעוני יקר מן המצופה.

הנה המודעה כפי שהודפסה לבסוף - בשחור לבן.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 520.4 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
יש למודעה נתונים טובים, אבל יש בעיה בקומפוזיציה.
הטקסט היה יכול להיות במרכז, והתמונה לתפוס את רב החלק העליון.
ועוד, לא הייתי משתמשת בפונט ליבורנה - הוא לא הכי מתאים.
אבל, עדיין המודעה יצאה נקייה ונעימה.

ככה זה, את יכולה להשקיע ימים במודעה, ובסוף דוחקים אותך לפינה של הרגע האחרון...מכירים את זה

• הוסף לסימניות
הדס?
:confused:

אני רוצה ללמוד.
פרט-נמק-והסבר

• הוסף לסימניות
אני הייתי מוריד פשוט את המילה כבר..

לא חייבים להמשיך לבד!

אופס, לא ראיתי שיש דף שני.
בכ"א זה מדבר על המודעה הראשונה כמובן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עפרה;46526:
לא צרפתי את הדוגמא.
הנה היא.
כאחת שמקבלת את "כמוך" - לדעתי הפרסומת עצובה מידי. אנשים לא אוהבים לראות את החוברת כ"עצובה" - אולי תמונה יפה של ילד "מיוחד" מחייך? תמונת ראש גדולה.. יש סיבה מיוחדת לכך שלא עשיתם את זה עד היום?

• הוסף לסימניות
פליקר שייך ליהו (Yahoo) שזה כידוע אתר בחינם.
פליקר היא תוכנת שיתוף התמונות שלהם. בעיקרון זה להעלאת תמונת אישיות עם אפשרות לשלוח לינקים לאחרים שיצפו בהם. אני גם משתמשת בפליקר כתיק עבודות - פשוט העליתי דוגמאות לאתר כתמונות ואני שולחת את הלינק ללקוחות.
http://www.flickr.com/photos/<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>/

הכל בחינם כמובן.

• הוסף לסימניות
אם זה תמונות אישיות אני חושבת שממש לא ניתן להשתמש מתמונות משם בלי אישור הצלם.

• הוסף לסימניות
לדעתי הצבע השחור לא מוסיף עידוד לספר. והוא משתלט יותר מידי.
למרות שיש את הקטע הלבן למטה. אני הייתי עושה משהו הפוך שהאור למעלה ומטפסים לכיוון האור... או שהייתי מפחית מהעומס של השחור אם שייך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה