כללי מודעת פרסום

• הוסף לסימניות
יש לי כמה הערות עקרוניות, וכמה לא עקרוניות.

א. אין כתובת של השכרת הרכת, פועל יוצא לא יודע האם זה רלוונטי לגבי הופך את הסוכן ללא רלוונטי לגבי, ואחפש סוכן שאני יודע שהוא רלוונטי לגבי.

ב. הצורה שהנחת את הרכב מזכיר ומעלה תחושת התנגשות או סטיה מהדרך, תחושה לא נעימה בהחלט...
עלול להרתיע.

ג. הפונט הוא שפיצי מידי, לא הייתי רוצה לשבת על מחטים, רצוי פונט שמשדר יותר נוחות.

ד. פונט כתב יד ככותרת אין לה נוכחות... על אף שהבנתי שרצית להעביר תחושה אישית.

ה. הוויזואל מזכיר רכב חדש למכירה עדיין בשקית שמוצג באולם עם חלונות, אני לא רוצה לרכוש רכב.
בכלל, אני חושב שזו טעות להציג רכב נוצץ כזה למודעה שמפרסמת השכרה מכמה סיבות.
1. שוכר רכב חשוב לו גודל הרכב, נוחות הרכב... נתרגם זאת לחווית הנסיעה יותר מאשר להתגאות ברכב החדש שרכש לאחרונה... רכב עם סמל של חברת השכרה אינה מוסיפה למעמד.
2. אדם שרואה רכב כזה בהקשר להשכרה, גוברת בו החשש שלא יסרוט אותו ח"ו

ו. עדיך לכתוב סוכן ליסינג והשכרה... התואר החשוב קודם כי כל תואר 'ו'תואר ה'ו' מורה על נספחות
כמו אב ובנו הולכים ולא בן ואביו הולכים אני וחברי ולא חברי ואני (אלא אם כן אתה עניו מאוד) , אני אוכל לחם ובצל ולא בצל ולחם.

ז. סוכן.. משמע שהוא עובד עם חברה גדולה, עדיך שישה לו מייל כמו <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> ולא Gmail.com

ח. אני הייתי מציג את החברה כעיקר והסוכן כיותר טפל במקום הפוך הסוכן עיקר והחברה טפל, והסיבה ברורה.

• הוסף לסימניות
אליהו פריד:
ב) הצורה שבה מונח הרכב נותנת אווירה מעניינת ולא שיגרתית וכן זה מתאים דווקא למודעה של השכרת רכב ולא למכירת רכב שבה צריך להציג את הרכב בשלמותו.

ג) הפונט נבחר בכוונה כדי לשדר קליעה למטרת הלקוח, שהסוכן מומחה שיודע להתאים את סוג הרכב לצורכי הלקוח והפונט לא מבטא את הרכב אלא את הסוכן.

ד) רציתי אכן לתת תחושה אישית וזורמת (כמו שאכן הבנת).

ה) בתור לקוחה שיוצא לה לשכור רכבים התמונה גורמת לי להבנה ברורה וחדה שהחברה נותנת ללקוחות רכבים איכותיים ונוחים ואין לי מה לדאוג לגבי מיני סוגי תקלות, לכלוך...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה