כללי מודעת פרסום

• הוסף לסימניות
מה אפשר לשפץ, והאם הרעיון בכלל מדבר אליכם.

• הוסף לסימניות
הרעיון והצבעים טובים מאוד, הדגים עם המים למטה נראה יותר מדיי מלאכותי (לא אמיתי) וגם הריכוך לא משתלב יפה עם התמונה

• הוסף לסימניות
יוסף מוקיר שבת היה אוהב את הרעיון.:)
אני קצת פחות.
ולגבי העיצוב יפה מאוד, צריך לשפץ את ההשתקפות.

• הוסף לסימניות
2 בעיות...
קטע החיבור בין המים לבית... מאד לא טבעי..
הדגים תלושים מהמים...פשוט מרחפים להם על המים.. (הייתי בכלל מצמצמת קצת בדגים כי רואים שזה אותם 3 דגים שחוזרים על עצמם.. )

• הוסף לסימניות
הרעיון מצויין.
אבל זה נראה קצת מוזר.
אולי במקום הים, שנראה לא טבעי -
אקווריום עם דג גדול בתוכו, שמונח על מפתן הדלת?

• הוסף לסימניות
הרעיון מצויין.
אבל זה נראה קצת מוזר.
אולי במקום הים, שנראה לא טבעי -
אקווריום עם דג גדול בתוכו, שמונח על מפתן הדלת?
<!-- / message -->
...

...ארוז עם סרט מתנה...

• הוסף לסימניות
רעיון יפה. אבל תיישר את פרספקטיוות הבית (הסתכל על הקוים בצד שמאל) שלא יהא נראה כנופל משיטפון, שאין הכוונה פה להיות שלילי. ולכן אולי ג"כ יותר טוב שכל הבית יהי' למעלה מהמים או אפילו עם משהו של יבשה כדוגמת בתים על החוף.

• הוסף לסימניות
רעיון יפה מאד
צדקו האומרים שהבית נראה מוצף בשיטפון
וכן הדגים לא כ"כ טבעיים במים
אקוריום ליד הדלת לא נראה לי כ"כ, כי לא מבטא דגי מאכל
וכן דג ארוז באריזת מתנה

חשבתי כך: קודם כל תשאיר מדרכה, והמים יגיעו עד אליה
ואולי תמחוק הדגים מהמים או חלקם ותגיש ברשת
(ואז השרות כולל הוצאה מהמים)

הנה דוגמאות:

צפה בקובץ המצורף 4407

קבצים מצורפים

• 111.jpg
    KB 242.9 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
הרבה יותר יפה.
והרעיון ממש מקורי

• הוסף לסימניות
וואו, ירזיס, חזק ביותר.

• הוסף לסימניות
וואו וואו, ירזיס מה עשית מהמודעה, פשוט מדהים.
בתחילה ראיתי את המודעה ומאוד התאכזבתי ואחרי השיפוץ שלך המודעה פשוט מושלמת.

• הוסף לסימניות
רק עכשיו אני רואה מה שיעכיכע (מה זה משנה איזה אותיות אני תוקע...:)) עש(ת)ה, זה פשוט מדהים.

רק דבר אחד אני לא מבין איך המשכת לפחים את הסוף? והצל על המדרכה שם? או שהיה לך את התמונה המקורית?

• הוסף לסימניות
וואו יארזיס
גדולה כמו תמיד!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה