כללי מודעת פרסום

• הוסף לסימניות
למה נראית המודעה?
הערות והארות
אקבל בשמחה.

קבצים מצורפים

• 5.jpg
    1.1 MB · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
כל הכבוד!!!! מעולה!!!!
נראה כמו פרסום למפיקת חתונות/שמחות

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
הפרסום נראה לקמפיין כמו החוברת "לקראת כלה"
מה שכן הייתי משנה את הפונט קליגרף פתיח למשהו באותו סגנון רק קצת יותר יוקרתי וקריא.
בהצלחה בהמשך!!!!!!
ד.א. השתמשמת יפה בתמונות שהגיעו אלייך דרך הפורום, (לא טעיתי?!)
כך צריך להיות ;)
איש את רעהו יעזורו ולאחיו יאמר חזק :)

• הוסף לסימניות
מודעה יפה מאוד!!!
הערה קטנטונת,
קצת מפריע לי שלמעלה התמונות נגמרים בצורה שווה ולמטה בצורה מדורגת.

• הוסף לסימניות
הכתב לא מספיק ברור

• הוסף לסימניות
הפקת ארועים,

אבל למה אין פרטים?אם אני רוצה להזמין אותם איך אני יצליח?????

• הוסף לסימניות
הפקת ארועים,

אבל למה אין פרטים?אם אני רוצה להזמין אותם איך אני יצליח?????

• הוסף לסימניות
יפה ביותר!

דווקא אהבתי את הסיום המדורג,
זה נותן תחושה שהתמונות עומדות במרחק שונה זו מזו.

• הוסף לסימניות
תמונות יפות, רק את התמונה של הבארים הייתי מחליפה.

• הוסף לסימניות
המודעה מכובדת מאד ומשדרת יוקרה. תנסי לתת קצת יותר שקיפות למטה.

• הוסף לסימניות
מודעה יפה מאוד!
קצת צרם לי הצבע הכחול בפרחים ברקע. הייתי מחליפה לצבע אחר.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאוד.

כדאי לטשטש קצת את ההשתקפויות למטה, ולהחליף את הפונט למשהו קריא יותר. גם לא כ"כ ברור לי למה הקו למעלה מתחלף מלבן לכחול באמצע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה