כללי מודעת פרסומת

• פותח הנושא pm
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
המודעה היא עבור חנות נעליים בחו"ל, אשמח לקבל את חוות דעתכם
וגם לשמוע בכמה הייתם מתמחרים (נכון שהיה מחירון בפרוג, אבל המחירים, בחלקם נראים לי לא הגיוניים)

קבצים מצורפים

• פרסומת 2.jpg
    1.1 MB · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
המודעה מושכת
וצבעים יפים
יכול להיות שהתינוק צריך להיות יותר מוטמע בתמונה

• הוסף לסימניות
מקסים! מפריע לי ש"התינוק" נראה ילד מצד אחד ומצד שני תינוק. (הקרחת קצת לא משתלבת ילד שכבר הולך וקונים לו נעליים ש לו מעט שערות על הראש.

• הוסף לסימניות
אני חושב שצריך לראות קצת יותר את הנעלים

• הוסף לסימניות
התינוק בלי פרופורציה, נראה בן של עוג מלך הבשן. יש להקטין אותו בהרבה.

• הוסף לסימניות
מלא חיות וצבע!!!
לי קצת הפריע האדום של הכיתוב שזה מדי כהה על הרקע השחור.

• הוסף לסימניות
מודעה יפה, אבל יש משהו מוזר (אפילו קצת מפחיד)

בתינוק, זה נראה גוף של ילד שהושתל עליו ראש של תינוק....

• הוסף לסימניות
הלוגו שלך? אם כן הוא יפה מאוד.
אגב, אולי כדאי להשאיר קצת רוח בין המותגים להשתקפות שבמודעה למטה?!
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הצבעים ממש יפים
וגם העיצוב חזק ומרשים!

קצת מפריעה הקרבה של הטקסטים לקצוות - אולי להשאיר יותר רווח מתחת לטקסט התחתון, וקצת יותר רווח מלמעלה ומשמאל לכותרת העליונה.

• הוסף לסימניות
עיצוב מעולה, הקרחת של הילד קצת מרתיעה...(זה מתאים לארגונים שאוספי תרומות לילדים... ה' ישמור)

• הוסף לסימניות
עיצוב מרשים וצבעים יפים בעיקר החלק העליון של המודעה, הרקע. מצטרפת להערות על התינוק/ילד.

• הוסף לסימניות
מאד יפה,
רק תחליפי את פני הילד.

• הוסף לסימניות
נראה מאוד יפה ומרשים

• הוסף לסימניות
חברה, תרגיעו... יש הרבה תינוקים שהולכים ואין להם שערות...

פרסומת יפה מאד, לא בנאלית בכלל, וחדשנית. (הפוזה של התינוק - חבלז!)
ובענין הגודל - אם המודע מתפרסמת על A5 או A4, גודל התינוק סביר איכשהו, אבל אם המודעה מתפרסמת בגדול יותר, אזי יש להקטין את הדמות.
אולי היתי מחליפה את הרקע השחור מלמטה בכחול כהה?

• הוסף לסימניות
CHILDRENS
ולא
CHILDRENWS
גם מקובל לכתוב שעה 6:00 במקום 18:00

• הוסף לסימניות
תיקון בנוסח
exclusive childrens footwear
או
an exclusive selection of chldrens footwar

• הוסף לסימניות
פרסומת מקסימה לדעתי, לא מפריע לי גודל התינוק ולא הקרחת, זה דווקא פרספקטיבה מעניינת וזה גורם למראה חדשני.
אולי הייתי מבהירה או משנה את הצבע של הפרחים האדומים ליד הלוגו זה קצת גורם לבילבול.

• הוסף לסימניות
מודעה מאוד יפה ומושכת, מצטרפת לחלק מהערות הנ"ל
נקודה נוספת... לי קצת מפריע הכיתוב שעל החולצה שהוא מאוד בולט, אולי למחוק אותו
ובמקום זה לרשום את שם המותג או איזה סלוגן שקשור למותג.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה