|>|>|> מוזיאון האוצר!!! <|<|<|

• הוסף לסימניות
יש מתנדבת להמשך?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
וואו. בלתי נלאית את!
מדהימה!

• הוסף לסימניות
תודה על כל העלאות,
למה שלא תעלו לדרופבוקס שלא נמחק לעולם ניתן להצטרף בקישור שבחתימתי?

• הוסף לסימניות
טוב עין הוא יבורך

משהו משהו ...
ללמוד ממך פירגון ועין טובה בכזו נדיבות.

• הוסף לסימניות
איזה טוב לב ונדיבות!
יברכך ה' בכפל כפליים!

• הוסף לסימניות
דבר ראשון, יישר כח וכל הכבוד על הנדיבות באמת מדהים!!!!!!!!!!!!
דבר שני, אולי משהו אצלי לא בסדר, אבל שפתחתי את הג'מבו מייל שהבאתם (א. ירושלמית) זה הגיע לי לג'מבו מייל עם הרבה תמונות אבל לא מחולק ומסודר לפי תיקיות.
הגמבו מייל יוניט כן הגיע מסודר עם תיקיות מקובצות, יש אצלי בעיה, או בלינק עצמו יש בעיה, או ככה זה וזה בעצם לא מסודר
תודה מראש
ושוב א. ירושלמית (בעלת האוצר) ויוניט (שהתחילה לעלות את האוצר לג'מבו) תודה רבה!!!
שאלה נוספת לא. ירושלמית כתבת שאוצר שלך התעדכן, האם כדאי להתחיל להוריד את של יוניט, או לחכות לעידכונים המסודרים שלך בג'מבו מייל (כי פשוט אצלי אין הורדה חופשית וכל הורדה מורידה לי מהג'יגה ואני לא רוצה להפסיד את המאגר המדהים, ומצד שני לא רוצה להוריד כמה פעמים כי זה לוקח לי את הגי'גה ואח''כ אני אשאר אם אינטרנט איטי איטי אם בכלל נפתח עד החודש הבא...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1602947:
א-ירושלמית
יש לי כמויות של חומר במחשב
אם תרצי אוכל להוסיף לך לגוגל דרייב

כל כמות תתקבל בברכה.... אך השאלה איך נוריד אותה????:)

• הוסף לסימניות
שחר עולה, מה שיוניט מעלה אלו הקבצים הישנים של המוזיאון.
העליתי את העדכונים, כשבמקביל עדכנתי גם את הדרייב.
(הכניסה חינם...)

לכל השואלים: תצוגת התמונות בג'מבו לא משקפת את זה שהתמונות מסודרות, למעשה, בתיקיות.
לו תעברו תצוגה, תגלו שיש ויש תיקיות, וכל התמונות ממויינות בהן.

• הוסף לסימניות
לא. ירושלמית דבר ראשון תודה רבה, נהנתי מאוד מהמאגר שהורדתי דרך הג'מבו מייל.
העניין שיש קצת דברים שונים בין מה שיוניט העלתה לבין מה שהעלת...
האם זה עדכון, או שזה תוספת ושונה....
כמו למשל שהורדתי מיוניט החלק הראשון היה אומנות ברחוב, אומנות במיטבה וכו' ואצלך במאגר לא ראיתי את זה, או ששינית לזה שם...
כמו כן, ניסתי להוריד מאכלים דברים מעניינים, חלק חלק, אז היה קצת שונה בין הקבצים חלק היו אצלך וחלק לא...
בכל אופן, תודה רבה נהנתי מאוד (אשמח להסבר, כי אני מתקמצנת על הג'יגה ומצד שני אהבתי את המאגר שלך....):)

• הוסף לסימניות
מה שיוניט העלתה, הוא - לכאורה - מה שהיה בפתיחת המוזיאון. אתמול עדכנתי תצוגה, ולפני כן העליתי את הקבצים החדשים בנפרד לג'מבו מייל.

אם תכנס ללינק בתחילת האשכול, תראה את הקבצים מהג'מבו מסודרים כבר בתוך המוזיאון.

• הוסף לסימניות
מה שיוניט העלתה, הוא - לכאורה - מה שהיה בפתיחת המוזיאון. אתמול עדכנתי תצוגה, ולפני כן העליתי את הקבצים החדשים בנפרד לג'מבו מייל.

אם תכנסי ללינק בתחילת האשכול, תראי את הקבצים מהג'מבו מסודרים כבר בתוך המוזיאון.

• הוסף לסימניות
אז אם הבנתי נכון, מה שעלה אתמול לג'מבו מייל, זה רק עדכון לא כל ה''אוצר''?

• הוסף לסימניות
בדיוק.

וחלק ממה שהעליתי לג'מבו, כבר מסודר בתיקיות במוזיאון עצמו.
אגב, אני מתכוונת להשאיר אותו על שרת הדרייב הנוכחי, כך שאין שום צורך לפחד שהאוצר יברח מתישהו. רק תשמרו לעצמכן את הלינק.

• הוסף לסימניות
התלהבתי ונכנסתי לג'מבו , וכבר פג תוקף.....

יש דרך אחרת להנות מהאוצר ?

• הוסף לסימניות
קודם כל דברים מדהימים אחד אחד!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כבר יש לי תעסוקה לחופש הגדול-אם יהיה לי משעמם בכלל:rolleyes:
יש לי שאלה:
רק לי "נגמר האינטרנט " מכל ההורדות הללו?
אני ממש נואשת, האינטרנט איטי-מה? לחכות לחודש הבא כל פעם?
אגב: איך זה הולך בדיוק הענין של ההורדות באינטרנט מתי? כמה וכו'?

ושוב פעם ממש נהנים מכל הדברים המדליקים והמיוחדים האלו-תודה לך ירושלמית:)

• הוסף לסימניות
רוב הדברים שהעליתי בג'מבו, מסודרים כבר בתיקית המוזיאון.

ותודה על ההקפצה, הייתי צריכה את הלינק לעצמי (הסנדלר היחף ;) )

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה