|>|>|> מוזיאון האוצר!!! <|<|<|

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
...והערה קטנטונת: התצוגות יתעדכנו מעת לעת ויתווספו אליהם עוד ועוד.

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה על השיתוף!

• הוסף לסימניות
יישר כח עצום על המאמץ להעלות!!!!

ועוד יותר מזה אני נהנית מהכותרות שאת נותנת לזה, כך אני מורידה ומסדרת בתיקייה ויודעת מה הורדתי ומה לא!

אני עכשיו מנסה להוריד, זה פותח אך לא מציג ולא נותן אפשרות להורדה, מי שיכול לעזור איך להוריד יעזור מאוד!!

• הוסף לסימניות
תלחצי הוסף לדרייב כדי שיתווסף לדריב שלך ומשם תוריד את זה

• הוסף לסימניות
איזה אוצר נהדרֱ
תודה רבה מאוד על כל הטרחה וההשקעה!
מקווה ליהנות ממנו בקרוב! (הצצתי קצת)

• הוסף לסימניות
אולי מישו שהוריד כבר יעלה בג'מבו מייל?

• הוסף לסימניות
אפשר לדעת מאיזה אתר זה?
אין לי כ"כ הרבה מקום במחשבה אולי זה מקום נגיש גם לנו...
מזה בכלל? פינטרסט?

• הוסף לסימניות
כמה חומר!
אוצר אמיתי!
תודה רבה על הנדיבות!

• הוסף לסימניות
פתחתי! דברים מקסימים.... איך שומרים את זה?

• הוסף לסימניות
עוד לא ראיתי מה יש, אבל חייבת לומר כבר מעכשיו תודה גדולה.

ירבו כמותך בישראל:)

רחלי:)

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
אם מישהו יוכל להעלות לג'מבו- נודה מאד!

• הוסף לסימניות
באמת אוצר!!!

יש אפשרות להוריד למחשב שלי במרוכז תיקיות מסוימות?

אם כן, איך?
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה