|>|>|> מוזיאון האוצר!!! <|<|<|

את החומר שהעליתי בג'מבו, אני מעלה לדרייב - לתיקית המוזיאון, במקביל.
מדובר בכמויות של חומר שצריך למיין לתיקיות, ולכן מי שרוצה לקבל את החומר בצורה מסודרת בתיקיות ממוינות - צריכה להמתין קצת... החומר בג'מבו הוא רובו לפני מיון.

סיימתי לסדר את המוזיאון.
שווה להכנס. בכל הקטגוריות (כמעט!) יש חדש.

תודה רבה רבה!

אין מילים! הכל מדהים כאן!!
רק בעיה אחת- מתחשק לי פשוט לעזוב הכל ולהתחיל ליצור........
יו! זה בעיה!!
תודה!

תודה ענקית על האוצר!
שאלה קטנה...
גם אתן רואות כמו בתמונה המצורפת בלי תצוגה מקדימה?
וכשאני לוחצת על תמונה נכתב לי שיש בעיה בתצוגה מקדימה. איך מסדרים את זה?
בפעם הקודמת שפתחתי היתה תצוגה מקדימה תקינה.

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 163.6 · צפיות: 31
כן גם לי מוצג כך. אמרו לי שאולי בגלל הסינון (אתרוג), למרות שלא כ"כ נראה לי.

גם לי נראה שלא עד עכשיו ראיתי מצויין...
למי יש פתרון???

גם אצלי זה ככה וגם אני ברימון

כמה ג'יגה זה יוצא בסך הכל?
ועוד שאלה בדרייב יש את כל מה שהעלו לג'מבו?
ותודה ענקית!!!!!!

בדרייב יש הכל (חוץ ממה שסונן וכן התגנב לג'מבו. לא הפסדת מדי הרבה.)
מדובר על 10+ ג'יגה!

גם אצלי התצוגה כך :(
גם בנתיב וגם באתרוג כך שלא נראה לי שזה הסינון

נכתב ע"י א-ירושלמית;1898731:
אמנם לא חופש עכשיו, אבל צריך תעסוקה לילדים בימות החורף הגשומים...

http://www.jumbomail.co.il/Downloads.aspx?sid=724437692B344D677848493D

התיקיה מעודכנת במוזיאון.

נרשם לי:
אנו מתנצלים, אך לא קיים דף אינטרנט של ג'מבו מייל התואם לכתובת שהוזנה. ייתכן שהקלדת את הכתובת בצורה שגויה, או שהדף אינו קיים עוד.

נכתב ע"י חנון;1899518:
נרשם לי:
אנו מתנצלים, אך לא קיים דף אינטרנט של ג'מבו מייל התואם לכתובת שהוזנה. ייתכן שהקלדת את הכתובת בצורה שגויה, או שהדף אינו קיים עוד.

אצלי עובד

יש אפשרות להעלות לג'מבו שוב??
המון תודות מראש.

כל הקבצים נמצאים במוזיאון עצמו (בפוסט הראשון)
הג'מבו הוא רק עדכון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה