תלוי למיזה יצא מתאים כי 33 כמניין ל"ג שאז מותר כבר לשמוע מוזיקה
בהצלחה לכולם!
אין תמונה...
אם זה AI זה נדיר!!!
התלבטתי קשות איזה מפתח סול להעלות, זה השני...מפתח. סול.
![]()
אופציות אחרות לאותו הרעיון:שפת הלב היא המוזיקה.
צפה בקובץ המצורף 1664561
A heart speaks, and the words it speaks are made of musical notes
נוצר בלאונרדו
ועוד כמה אופציות...המוזיקה היא המפתח ללב.
צפה בקובץ המצורף 1664579
לב גדול עם חור מנעול באמצעו, וליד הלב מפתח גדול שעשוי מתו מוזיקלי גדול
נוצר ב https://app.artiq.co.il/
וואו!
אפשר לבקש מהמנהל למחוק את מה שכבר העלת ולהעלות חדשבאתגר אפשר רק 3 קבצים נכון?
אוף, זו פעם ראשונה שלי להתעסק עם זה ורק עכשיו יצא לי משהו סביר (בעיניי בכ"א...) השתפרתי?
מה שאני עשיתי (בהעלאות לפרוג) זה כפתור ימני על התמונה-פתח בכרטיסייה חדשה-כפתור ימני-העתק תמונה-הדבק בהודעה שאני רוצה לשלוח, אפשר אחרי זה להוריד מש, או שאפשר להדביק בקובץ תמונה ריק במחשבתודה, איך מורידים מהאתר הזה למחשב, בנטפרי?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים