מוזיקה מזרחית בדרייב

• הוסף לסימניות
אחר שידוע שיש כמויות עצומות ורבות של מוזיקה חסידית מסודרת להפליא בדרייב, משום מה המוזיקה המזרחית מקופחת.
יתכן שזה בגלל ישראל הראשונה והשניה וקיפוח, או מחמת שאין בני התורה גם הספרדים מורגלים בכגון דא.
על כל פנים, אני מעוניין בשירים מסודרים לפי מקאמים, ובעיבוד נורמלי שאפשר להאזין לו.
מי שיש ברשותו חומר או יודע היכן ניתן להשיג אשמח שיכתוב.

• הוסף לסימניות
למה איש אינו מגיב?
אני צריך מאוד!!

• הוסף לסימניות
אחר שידוע שיש כמויות עצומות ורבות של מוזיקה חסידית מסודרת להפליא בדרייב, משום מה המוזיקה המזרחית מקופחת.
יתכן שזה בגלל ישראל הראשונה והשניה וקיפוח, או מחמת שאין בני התורה גם הספרדים מורגלים בכגון דא.
על כל פנים, אני מעוניין בשירים מסודרים לפי מקאמים, ובעיבוד נורמלי שאפשר להאזין לו.
מי שיש ברשותו חומר או יודע היכן ניתן להשיג אשמח שיכתוב.
רוב המקאמים הם ע"פ מסורת או משהו כזה, גם רוב השירה היא בפה או בהופעה, לדעתי זו הסיבה שחסר הרבה, יש אמנם את דוד שירו שמסודר לפי אלבומים, יש הופעות של זיו יחזקאל שברובם זה כמו אמיתי.
אכן שבמוזיקה הזאת (שאני הכי מחבב) חסרים שירים.
לא מזמן דיברתי עם ישראל סוסנה, הוא הבטיח לי שהוא ישתדל לעשות מחרוזת ניגונים ספרדית, אבל הוא מחכה שזה יהיה בלייב, כי הוא לא רוצה לביים לייב, אולי באמת זה יביא תועלת.

• הוסף לסימניות
יש מאגר של שירים בדרייב
יש שם את כל הסגנונות, מסתמא גם מזרחי
מותר לשים פה קישורים של דרייב?
אם כן, יש לי את המאגר הזה, ואשים פה את הקישור לטובת הכלל

• הוסף לסימניות
יש מאגר של שירים בדרייב
יש שם את כל הסגנונות, מסתמא גם מזרחי
מותר לשים פה קישורים של דרייב?
אם כן, יש לי את המאגר הזה, ואשים פה את הקישור לטובת הכלל
נרדמת בסוכה צדיק?
אתה שם את הקישור אם לאו?
חג שמייח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה