מוזיקה קלאסית

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אני מחפש קונצרטו לכינור של בטהובן בביצוע של יאשה חפץ יש לך אולי?
אין לי של יאשה חפץ אבל מצאתי בביצוע אחר
אגב תודה על הבקשה כך יצא לי לשמוע את הקונצרטו וכנראה אני ישמע את זה עוד כמה פעמים טובות...
אגב הקוד המזהה שלו הוא אופוס 61 של בטהובן

קבצים מצורפים

• 01. Beethoven - Concerto for Violin and Orchestra in D Major Op.61 - Allegro ma non troppo.mp3
    52.3 MB · צפיות: 1,105
  • 02. Beethoven - Concerto for Violin and Orchestra in D Major Op.61 - Larghetto.mp3
    20.6 MB · צפיות: 805
  • 03. Beethoven - Concerto for Violin and Orchestra in D Major Op.61 - Rondo.mp3
    21.1 MB · צפיות: 745
  • הוסף לסימניות
אין לי של יאשה חפץ אבל מצאתי בביצוע אחר
אגב תודה על הבקשה כך יצא לי לשמוע את הקונצרטו וכנראה אני ישמע את זה עוד כמה פעמים טובות...
אגב הקוד המזהה שלו הוא אופוס 61 של בטהובן
יישר כח ! ואם יצא לך לשמוע בביצוע של חפץ לא תתחרט.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה של בטהובן
1 זה מתוך סימפוניה החמישית
2.לעליזה או סונאטת הירח עיין ויקיפדיה

קבצים מצורפים

• 01-Symphony No.5- Allegro con brio.mp3
    16.9 MB · צפיות: 609
  • 02-Für Elise.mp3
    6.7 MB · צפיות: 572
  • הוסף לסימניות
וזה של שופן וירטואזיות קטנות
בהצלחה
שמיעה מהנה ומחכימה

קבצים מצורפים

• 06-24 Preludes, Op. 28- No. 14 in E flat minor.mp3
    1 MB · צפיות: 531
  • 10-24 Preludes, Op. 28- No. 18 in F minor.mp3
    2.3 MB · צפיות: 512
  • הוסף לסימניות
אולי אפשר להעלות הכול לג'מבו מייל ולשים כאן קישור?
אם מישהו הוריד ויכול לעשות זאת - נשלחת לו תודה גדולה!

• הוסף לסימניות
למה בנטפרי לא נותן לי?
upload_2018-6-13_14-46-21.png

• הוסף לסימניות
ניסיתי לחבר את שניהם יחד
אז זה מה שהוא נותן לי
upload_2018-6-13_19-10-48.png

• הוסף לסימניות
הורדתי. תודה רבה מאוד!
(אני בנטפרי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה