מידע שימושי מוזיקה של היום או של פעם?

איזה סגנון מוזיקה תעדיפו לשמוע?

• היום

הצבעות: 12 14.0%
  • פעם

הצבעות: 74 86.0%

• סה"כ מצביעים
    86
מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
בלי התפלספויות מיותרות!
מחכה לתגובות בנות מילה אחת: פעם\היום.
חשוב לי לצורך פרויקט כל שהוא...
המשך של הסקר הקודם על זמרים וכדומה... למי שזוכר...
שבוע הבא - אשתף פה בעז"ה בתוצאות.

• הוסף לסימניות
פעם

• הוסף לסימניות
רוב המשתמשים באתר (ולא הצעירים שאפילו להצביע חוקית לא יכולים) יכתבו מוזיקה של פעם.
למה? כי מי לא אוהב נוסטלגיה?!
הכי כיף להיזכר בשירים של הילדות, שהם שירים שכבר היום נחשבים ישנים.

ואגב, אם תשאל בעוד 20 שנה את אותה שאלה - גם יגידו שאוהבים יותר שירים של פעם, שאלו בעצם שירים של היום...

• הוסף לסימניות
פעם זה לפני 10, 20 או 50 שנה?

• הוסף לסימניות
למה? כי מי לא אוהב נוסטלגיה?!
למה? כי השירים של היום איבדו את זה לגמרי!
ואגב, אם תשאל בעוד 20 שנה את אותה שאלה - גם יגידו שאוהבים יותר שירים של פעם, שאלו בעצם שירים של היום...
מאד מקווה שהמצב לא הולך להתדרדר עד כדי כך שיעדיפו את השירים של היום.....🙄😶

• הוסף לסימניות
זה לא ממש מדויק.
אני נחשבת בדור של היום וכרגע מוסיפה את התשובה שלי.
פעם.

• הוסף לסימניות
למה? כי השירים של היום איבדו את זה לגמרי!
זה כמובן עניין של טעם.
לטעמי - השירים של פעם.
לדעת כמה אנשים שאני מכירה - גם השירים של היום לא רעים בכלל, ואפילו נמצאים בפלייליסט שלהם באופן קבוע.

• הוסף לסימניות
פעם

• הוסף לסימניות
של פעם אין שאלה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה