נכתב ע"י mirif;1212080:רעיון מתוק מאד.
תוכלי גם להוסיף צנצנת דבש קטנטונת...
אגב, איזה פרות חשבת לשים?
זה לא הולך יותר עם פרות קיץ?
נכתב ע"י dem;1212343:הייייייייי ד״ש
בדיוק מה שתכננתי להשנה
בהצלחה!
נכתב ע"י ביקי;1212275:את יכולה גם תמרים, חמוציות, משמשים מיובשים, שקדים, פאקנים (אולי פיצוחים את שמה בתוך הגרנולה עצמה)
בננות אני לא ממליצה מאד מהר הן נמעכות ולא אסטטיות
נכתב ע"י dem;1212784:יש גרנולה מיוחדת למוזלי, שזה חתיכות יותר גדולות (גושים),
ראיתי את זה בשופרסל
ואפשר לעשות לבד בעיקרון
ואולי אתן שכנות שלי...?? זה יהיה לא לעניין![]()
נכתב ע"י מישהי;1212013:בטח יודעים מה זה,
רעיון מהמם, גם אני חשבתי עליו....
נכתב ע"י stsh;1212091:עכשיו אני יודעת, לא הכרתי את השם.
הכנתי את זה לפני כמה שנים. יצא מקסים ומאוד נהנו![]()
נכתב ע"י dem;1212343:הייייייייי ד״ש
בדיוק מה שתכננתי להשנה
בהצלחה!
נכתב ע"י HGO;1212744:כנ"ל
באמת מעניין איזה פירות תכננתן לשים...
נכתב ע"י ariels;1212809:יודעת
שנה שעברה עשיתי כמה משלוחים כאלה (לשכנות הקרובות)
ונרשמה התלהבות
נכתב ע"י yosher2005;1212817:אני דווקא הייתי שמחה לקבל את זה מוכן
למרות שמקורי יותר לשים כל מצרך בנפרד
נכתב ע"י bbr;1212850:יש באתר מתוקים שלי מתכון לטארט מוזלי שזה בעצם כמו פאי כזה עם כל המרכיבים של המוזלי, אם זה מעניין אני ישים קישור
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים