עזרה מוזמנות לסקר קצרצר אבל משתלם. באנה לקרוא לקריאה שלכן בשם!

איזה ז'אנרים של סיפורים וכו אתן אוהבות לקרוא? ולא לפי סופרת או עיתון, אלא לפי סוג הסיפור החביב עליכן

• סה"כ מצביעים
    87
מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
עניתי.
סיפורי מתח הכוונה לא שבכל פרק מתים 2-3 אנשים ועוד אחד בכלל מהשב"כ וההוא שמשמאלו זה בן לאדן מחופש.... אלא מתח בטעם טוב.
הגדרת את זה מצוין,
למרבה הצער אין ספרים כאלו ברמה טובה שנכתבו ע"י סופר/ת חרדי/ת.

• הוסף לסימניות
הגדרת את זה מצוין,
אכן.
'להרוג' אנשים כל פרק-שניים - כבר מקהה את המתח.
לעומת זאת- לטוות עלילה אמנותית, מלאת אקשן חי מחד - ומשולבת הגיון ורמה מאידך זו משימה מורכבת של ללכת בין הטיפות.

• הוסף לסימניות
היה חסר לי ספר עם תוכן רוחני,
כמו לדוגמא הספר על הרבנית קנייבסקי-בית אימי.

• הוסף לסימניות
סיפור שתופס אותך, והמסר ממשיך להדהד וללוות אותי לאורך זמן,
זה סיפור טוב בעיני !

• הוסף לסימניות
הגדרת את זה מצוין,
למה?
אני מאד אוהבת לקרוא מתח ועלילה, והיו סופרים/ות מעולים/ות כמו דבורה רוזן, רחל שור, חיים גרינבוים

• הוסף לסימניות
אחר-
אני אוהבת סיפורי מרגשים ועצובים כמו סיפורי שואה וכדומה,
אפשר לקטלג את זה תחת חלק מההגדרות.
ואגב לכל העונות, סיפור אישי הכוונה ללא אמיתי, אבל בנימה אישית, בגוף ראשון וכדו'.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
חסר חלק של ספרי מחשבה חינוך פסיכולוגיה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
למה?
אני מאד אוהבת לקרוא מתח ועלילה, והיו סופרים/ות מעולים/ות כמו דבורה רוזן, רחל שור, חיים גרינבוים

בכוונה לא נכנסתי לעניין השמות אבל שם אחד כאן מתוך הרשימה הוא זה שגרם לי להפסיק לנסות לקרוא ספרים מהסוג הזה,
הרגיש לי כאילו מזלזלים באינטליגנציה שלי!
אין טיפונת מחקר מקדים וגם בסיפור בדיוני לחלוטין אם הוא לא מד"ב הוא חייב להסתדר עם המציאות!
השניים האחרים שציינת, היו ספרים יותר ספרים פחות אבל הם כ"כ מועטים שממש נעלמים בים הטראש שיש מסביב...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה