כללי מוזמנים להציץ לאתר החדש של Star-Click!

• הוסף לסימניות
מקסים מקסים!!
שיהיה המון בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
חסום בנתיב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א-ירושלמית;2141807:
חסום בנתיב.

מנתיב כתבו לי:
"האתר קיים במאגר נתיב כל לקוח יכול לקבלו."

• הוסף לסימניות
אני בנתיב וזה חסום לי

נכתב ע"י רבקהm;2141862:
מנתיב כתבו לי:
"האתר קיים במאגר נתיב כל לקוח יכול לקבלו."

• הוסף לסימניות
אפשר לשלוח בקשה לפתיחה... :)

• הוסף לסימניות
נתיב שלחו לי שפתחו,
האם זה נפתח לכם?

• הוסף לסימניות
נפתח.

במבט ראשון: וואו!!!

• הוסף לסימניות
אתר יפה אבל...

חסר בו

לדוגמא בלשונית העבודות אחרונות אין אפשרות לראות את העבודה בפועל (כלומר אין קישור לעבור לאתר שעיצבתם)

השאר יפה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yeodafig;2142810:
חסר בו

לדוגמא בלשונית העבודות אחרונות אין אפשרות לראות את העבודה בפועל (כלומר אין קישור לעבור לאתר שעיצבתם)

השאר יפה

יש אפשרות,
תלחץ על התמונה- זה יפתח לך את העבודה בפועל.

• הוסף לסימניות
האם הרקע של הסלידר (התמונה בשחור לבן) זז אצלכם מימין לשמאל לכ 15 שניות?
או שתוך שניה מפסיק לזוז?
(צריכה לדעת אם זה בעיה בסלידר או אולי באינטרנט שלי..)

תודה למגיבים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה