נכתב ע"י רות מיכל;873498:הזמנתי לפני כחודש וחצי ואתמול הגיע לנו בדואר. http://www.aliexpress.com/snapshot/201464135.html
יצא 20 שקל ל12 חתיכות. הגיע לנו דרך סניף הדואר.
הסיכון הוא שאף פעם אי אפשר לדעת באיזה צבעים יגיע ומה יהיה הטיב.
כל הזמן הייתי בלחץ שיגיעו 12 פרחים שחורים או גרוע יותר- 12 ירוקים או צהובים..
בסוף הגיעו 6 צבעים כפולים. היו גם 2 ורודים אלא שהיו בשימוש בזמן הצילום...
לא וזר אלא צריך פשוט להבין מה הולך שם.נכתב ע"י סטודנטית;873516:משלוח חינם?
האתר הזה ממש מוזר.....(או שאני לא הבנתי) יש שם את אותו בגד כל פעם במחיר אחר.....
ועוד משהו, כתוב מחיר לי מוצר וכשנכנסים למוצר עצמו המחיר שונה.
מישהו מכיר את האתר הזה? התנסה?
יש שם בגדים ממש יפים.......
נכתב ע"י רות מיכל;873498:יצא 20 שקל ל12 חתיכות. .
נכתב ע"י מוריה ח;873576:אגב...
האתר הזה הוא תוצרת סין, והכל מגיע מסין... סתם לידיעה...
בהחלט אפשר למצוא דברים שווים, רק בדרך כלל זה דברים קטנים. ככל שדברים יותר גדולים ככה מחיר השילוח גדול יותר...
תלוי איפה. במקרה שלי משלוח חינם היה גם במחיר הזה.נכתב ע"י חני 100;873594:לפי מה שהצלחתי להבין הם עושים משלוח חינם רק מ15$, אז איך קנית רק ב20 ש"ח?
נכתב ע"י מוריה ח;873576:אגב...
האתר הזה הוא תוצרת סין, והכל מגיע מסין... סתם לידיעה...
בהחלט אפשר למצוא דברים שווים, רק בדרך כלל זה דברים קטנים. ככל שדברים יותר גדולים ככה מחיר השילוח גדול יותר...
ממה שאני ראיתי, בהרבה דברים המחירים יותר זולים משילב ופוקס (המחירים שם עלו דרסטית...).נכתב ע"י מוריה ח;873172:בקשר למחירים - לדעתי זה יותר מזכיר מחירים של זארה...
נכתב ע"י סטודנטית;873705:מצאתי באתר הזה בגדים / נעליים של:
CARTERS
ADDIDAS
ועוד.........
נכתב ע"י eden7115;873760:ממה שאני ראיתי, בהרבה דברים המחירים יותר זולים משילב ופוקס (המחירים שם עלו דרסטית...).
לדוגמא:
4 בגדי גוף ארוכים צבעוניים עולים 18$ שזה פחות מ-70 ש"ח בעוד שלישיית בגדי גוף צבעוניים בשילב עולים 90-100 ש"ח!
..
נכתב ע"י ליקי;873782:מי אמר לך שזה מקורי?
הסינים אלופים בחיקויים.
יש לי מסין. (יבוא אישי כן) נעליים של נייק דגם כמו שהיה לי לילד בארץ המקורי עלה 250 ש"ח הסיני עלה 5 דולר.
נראה בדיוק אותו הדבר!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים