מוזר לגמרי.... תגובות של נגן

• הוסף לסימניות
נגן של סאן דיסק, 4GB קליפ.
נפל לי למים, כשהוא מחובר למחשב, הוא נדלק ומראה סימני חיים, ברגע שהוא מתנתק, נכבה ולא מוכן להדלק -
עוצו לי עיצה, מה אפשר לעשות?!
הוא באחריות, זה יעזור לי??

אני חייבת שהוא יחזור לתחיה.

תודה רבה, תזכו למצוות.

• הוסף לסימניות
ראשת תוציאי את כל החומר, שנית,ככל הנראה החיבור של הבטריה נשרף וכדו' (אם נקרע ניתן להלחים).
ייתכן והבטריה כולה נשרפה אז יתן להחליף בטריה.

• הוסף לסימניות
עצה מוצלחת לכל מכשיר אלקטרוני שנרטב. נופל למים:
לפרק אם אפשר (לדוגמא בפלאפון להוריד את המכסה ולהוציא את הבטרייה) לא צריך לפרק את הנגן.
לשים את כל החלקים בקערה עם אורז לבן לבדוק שהכל מכוסה ולהשאיר לפחות 24 שעות (יותר לא מזיק)
מנסיון! הציל לי כמה נגנים של סנסה כולל אחד שהתכבס במכונת כביסה והייתי בטוחה שדינו לפח.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;831376:
ראשת תוציאי את כל החומר, שנית,ככל הנראה החיבור של הבטריה נשרף וכדו' (אם נקרע ניתן להלחים).
ייתכן והבטריה כולה נשרפה אז יתן להחליף בטריה.
נשרף?? נקרע? המים עד כדי כך מזיקים??

• הוסף לסימניות
לשרוף- ודאי, לקרוע- לא מאמין.

• הוסף לסימניות
כנראה שהלכה הבטריה או שיש לחות במגעי הטעינה. נסי לשים באורז או לפתוח ולנקות..

• הוסף לסימניות
תודה לכל המייעצים, בזמן הזה, הוא היה בשמש, והתבשל לו לאיטו,
בכל מקרה כעת הוא עובד מצוין, אם כי מישהו אמר לי שאולי יהיו השפעות בעתיד מחלודה וכדומה,
הכנסתי אותו כעת לאורז, כמו ש'נמה' יעצה, ואני מקווה שהכל יבוא על מקומו בשלום.

תודה רבה לכולם!!
הוא קם לתחיה...
תקוותי שיאריך ימים....

• הוסף לסימניות
שתשמעו בזה רק דברים טובים.

• הוסף לסימניות
אם הוא באחריות את יכולה לחזור לחנות ,בו קנית אותו ולקבל חדש

• הוסף לסימניות
כבר התפרסם אשכול בעניין זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה