- הוסף לסימניות
שלום, אני מעוניינת לקבל מידע על מוטיליום- לצורך הגברת חלב.
למישהי יש ניסיון עם התרופה הנ"ל?
אשמח למידע. תודה
אשמח למידע. תודה
היה לי נסיון בענין. תוכלי לפנות במייל 579acrl#gmailשלום, אני מעוניינת לקבל מידע על מוטיליום- לצורך הגברת חלב.
אשמח למידע. תודה
רשמית- כן, אבל הרבה משתמשים בה להגברת חלב.זה לא תרופה לבחילות?
עבד לנו מעולה הגביר חלב ועשה ''סדר'' אבל לפני כ5 שנים התגלה שהוא יכול לעשות בעיות בלבשמעתי שזה עוזר ומגביר משמעותי.
אבל עושה בלאגן בסדר נשים...
נלקח מכאן https://www.e-med.co.il/ProfessionalSubjects/Constipation/Article/490848,2,154.htmעבד לנו מעולה הגביר חלב ועשה ''סדר'' אבל לפני כ5 שנים התגלה שהוא יכול לעשות בעיות בלב
לא. לא . לא.כיום הרופאים ממליצים על זה?
נא לקחת בפופרציהלא. לא . לא.
מסוכן .מסוכן .מסוכן
אל תעשי את זה
ואגב אני מכיר כמה שלקחו לתקופה ממושכת ובמינון גדול וב''ה לא קרה כלוםנא לקחת בפופרציה
הסיכון לא כ''כ שכיח
באתר משרד הבריאות כתוב:
- התרופה (מכילה את החומר הפעיל דומפרידון Domperidone ) עלולה באופן נדיר להוביל להתפתחות הפרעות קצב העלולות להיות מסכנות חיים (הארכת מקטע QT , Torsade de pointes).
- מדובר בסיכון ידוע ונדיר .
גם אני לקחתי וכמות גבוהה ולא קרה כלום אבל גם לא עזר כלום..כיום הרופאים ממליצים על זה?
לא מוכנה פרופורציה ! מספיק לך שאני מכירה אישית אישה (ע"ה, לצערנו) שלקחה את הכדור הנ"לנא לקחת בפופרציה
הסיכון לא כ''כ שכיח
באתר משרד הבריאות כתוב:
- התרופה (מכילה את החומר הפעיל דומפרידון Domperidone ) עלולה באופן נדיר להוביל להתפתחות הפרעות קצב העלולות להיות מסכנות חיים (הארכת מקטע QT , Torsade de pointes).
- מדובר בסיכון ידוע ונדיר .
ואני מכיר אשה שנפטרה מאקמול אז בגלל זה להפסיק לקחת?לא מוכנה פרופורציה ! מספיק לך שאני מכירה אישית אישה (ע"ה, לצערנו) שלקחה את הכדור הנ"ל
וזה היה פעם אחת יותר מדי ?
למה שעוד אישה ח"ו אלף פעמים(!!) תיפול על הסטטיסטיקה של הסיכון הלא כ"כ שכיח ???
תאמין לי שאותה אישה ובני ביתה היו מוותרים אלף אלפי פעמים על ההנקה ובלבד של יקרה את מה שקרה
גם אחוז אחד הוא יותר מדי !!
וזה פשע בל יתואר של יועצות הנקה שמחלקות את הכדור הזה ומזכירות בקול ענות חלושה את תופעת הלוואי הנוראית שלו !
כן גם אם זה אחת לאלף!!
ואני אגיד את זה כאן בקול רם - אל תקחו את הכדור הזה ! תתנו מטרנה ,תתנו סימילאק ,אל תקחנה נשים ואמהות יקרות את הכדור הזה !!
וגם אני בעצמי היתי עם בעיות הנקה - ולא ארחיב על הקשיים בפורום הציבורי. אז אני מבינה ב"ה את המקום של הקושי שיש בהנקה ואת הרצון האדיר להניק. אבל עד הכדור הזה .
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים