דרוש מידע מוט מתח למשקוף

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות לבן שלי מוט מתח לאימון בבית
שאלתי - האם המוטות שתולים עם וואקום למשקוף הם בטיחותיים?
מישהו מכיר אופציה מוצלחת אחרת?

• הוסף לסימניות
אם קונים משהו טוב ואיכותי, ומתקינים אותו כמו שצריך, לא אמור להיות חשש.
לי יש דבר כזה כבר מעל שנה והכל בסדר.

• הוסף לסימניות
זה פונקציה של משקל הילד
בגדול זה בטוח אם משתמשים לפי ההוראות

• הוסף לסימניות
קניתי בחנות שמשווקת מוצרי ספורט איכותיים, כמו של ד"ר גב וכדו'.

• הוסף לסימניות
זה לא וואקום, אלא לחץ
וחשוב שיותקן היטב וחזק לפי ההוראות

• הוסף לסימניות
לי יש מוט מתח שנתפס משני הצדדים של המשקוף.
הוא יותר בטיחותי ויותר פונקציונלי.
קניתי במגה ספורט.

• הוסף לסימניות
לי יש ממקס סטוק ב30 ש"ח, נצמד בוואקום.
הילדים שלי מאד נהנים ממנו
(בעלי ואני גם מתעמלים בו לפעמים)

• הוסף לסימניות
אני מאמינה שזה תלוי באיכות, אבל לנו היה אחד וכשאחד הבחורים התאמן עליו (אחרי כמה זמן, לא על ההתחלה) המוט פשוט התעקם ונפל... :(

• הוסף לסימניות
גם אצלנו מתעמלים על זה ,בכל משקל. הענין הוא שצריך לדעת איך לתפוס, מאיזה צד. כי אם תופסים מהצד הלא נכון, זה פשוט נשמט מהמשקוף.
לא זוכרת איזה חברה, אבל הבנתי שזה לא משנה. כל מה שנתלה עם לחץ, צריך להתפס כשהידיים מגיעות מכיוון אחד מסויים, ולא מהשני.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה