כללי מוישל'ך

• הוסף לסימניות
איך אני יכולה לפשט יותר את הכיתוב? הוא נראה לי כל כך ברור.
אולי בגלל ששיניתי וניסחתי כל כך הרבה קשה לשנות אותו שוב.
אשמח לשמוע דעות בעיניין.

לאחר שיפוצים קבלו אותם :)

קבצים מצורפים

• 11.jpg
    KB 619.8 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
הנה עוד 2

קבצים מצורפים

• 33.jpg
    KB 556.5 · צפיות: 0
  • 22.jpg
    KB 633.5 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
הויזואל יפה מאד.

לענ"ד חייבים לציין שזה קיטרינג
כך במילים פשוטות איפשהו במודעה
ולא רק ברמזים

• הוסף לסימניות
זה לא קייטרינג, זה הרעיון.

• הוסף לסימניות
בגדול זה נראה טוב,

אבל, הגריד הזה של תמונה חתוכה בצורת אליפסה שייכת לאייטיז.
זה מה שנקרא לצאת ידי חובה.

• הוסף לסימניות
ממממ.....
מי הכין את המרק?
(שאטרסטוק)
:)
באמת סידרה יפה
נראה לי שבחיבור בין התמונה לחלק הבז' כדאי לשים איזה קו עבה יותר
עם צל אולי.
בסגנון שעושים הרבה פעמים בפרסומות (של קופ"ח וכדומה)

• הוסף לסימניות
ניסיתי זה כבד מידי.
תודה בכולופן.

• הוסף לסימניות
יפה מאד, (כבר העירו על הקטע של התמונה החתוכה באליפסה...)
הקטע הזה של ה"השלמות" לאירוע לא היה מובן לי כלל עד ההסבר,
לי היה נראה שמדובר על קיטרינג, ולכן באמת לא הבנתי מה הקטע הזה של "אל תשכחו לספר....,
נראה לי שחייבים גם איזו שורת הסבר ברור שניתן להזמין רק מנות בודדות וכדו'
המסר במודעה צריך להיות ברור לכולם.

• הוסף לסימניות
אם כל הקטע שלהם הוא 'השלמת מנות', הייתי כותבת בדיוק הפוך- לא צריך לספר לאף אחד ש...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה