מוכן להצטלם רק עם אבא...

• הוסף לסימניות
אז צילמנו אותו עם אבא...:)

• הוסף לסימניות
התמונה הראשונה, קצת כחולה ובצבעים קרים מדיי.
בתמונה השנייה, נראה שהפלש הישיר שיטח מעט את הצבעים.

• הוסף לסימניות
אם הוא יושב על הגב של האבא אפשר לצלם אותו לבד באותה תנוחה בלי שיראו את האבא.
אפילו לקרוא לאבא: אבא תסכל מה יש פה והילד מסתכל כי הוא עושה מה שאבא שלו עושה,
זה עבודה פסיכולוגית קשה....
בהצלחה בסיבוב הבא:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;1089939:
אם הוא יושב על הגב של האבא אפשר לצלם אותו לבד באותה תנוחה בלי שיראו את האבא.
אפילו לקרוא לאבא: אבא תסכל מה יש פה והילד מסתכל כי הוא עושה מה שאבא שלו עושה,
זה עבודה פסיכולוגית קשה....
בהצלחה בסיבוב הבא:)
תודה
כן עשיתי את זה ועוד תעלולים רבים אחרי עבודה קשה יצאו תמונות יפיפיות (גם בלי אבא)
העלתי את הקולז' כי גם אני לי לא הסתדר שם עם הצבעים ורציתי יעוץ איך לשפר

• הוסף לסימניות
מקפיצה
אני רוצה לשפר את הקולז' השני אפשר עזרה? תודה!

• הוסף לסימניות
בקולאז' השני- ההבעה של הילד בתמונה הימנית מיוחדת
הייתי חותכת איכשהו שלא יראו את האבא בכלל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה