י.גלינסקי.
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
כנ"ל כיריים אינדוקציה באותו מחיר שווההההה לזוגות צעירים ולא רק...
99 אחוז שלא. ביררתי..אני מחפש מידע אם יש את התנור בסניף בית שמש.....
יעני נגמר....??99 אחוז שלא. ביררתי..
יש לכם מושג אם יש מלאי? שווה לבוא מרחוק?כנ"ל כיריים אינדוקציה באותו מחיר שווההההה לזוגות צעירים ולא רק...
ייש שם גם מקפיאים? איזה?סניף כנות כרגע במבצעים גדולים בגלל פתיחת רשת מתחרה באיזור.
ואיך זה? ממליצה?אני קניתי שנה שעברה באושר עד
חברה לא מוכרת.
בעיניי היה ממש בסדר. אפה מהר וטוב.ואיך זה? ממליצה?
לא זוכרת, משהו לא מוכר.איזה חברה התנור?
הייתי אתמול בסניף בחדרהכנ"ל כיריים אינדוקציה באותו מחיר שווההההה לזוגות צעירים ולא רק...
התנור הבנוי הוא של חברת NEONלמשפחות קטנות זה מצוין!
יש גם תנור משולב דו תאי? (עדיפות למידע על בני ברק)הייתי אתמול בסניף בחדרה
יש כמה סוגים של כיריים - קרמי, גז נירוסטה וגז זכוכית
טווח מחירים כ300-500
אין אינדוקציה...
לא ראיתי כזהיש גם תנור משולב דו תאי? (עדיפות למידע על בני ברק)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //