שואב שוטף מוכרים במשנת יוסף שואב שוטף אלחוטי H12 PRO - דרימי ב1490. המכשיר מומלץ? שווה? המחיר נחשב טוב?

• הוסף לסימניות
באמזון זה גם נמכר (ב - 450$ שזה בערך 1600 ש''ח). יש ביקורות טובות: 4.3 כוכבים מתוך 5.
לא יודעת מעבר לזה.
אשמח למידע נוסף

• הוסף לסימניות
בלת''ק
ממליצה לפני שקונים לקחת לניסיון כמה ימים מחברה או חנות שנותנים ניסיון... לי אישית יש דרימי h14 דואל שקניתי אחרי המלצות וקצת מאוכזבת... לנקות את המסנן זה אחד הדוחים מעדיפה בד''כ לשטוף כמו פעם, משתמשת יותר בשואב.

• הוסף לסימניות
יש לי אותו כ 5 חודשים
מרוצה מאד!!

• הוסף לסימניות
יש לי אותו כ 5 חודשים
מרוצה מאד!!
איזה מהם? H-12 PRO או H-14?
אני אישית שמעתי שה-12 פרו לא הולך אחורה, רק קדימה, התפריט שלו רק באנגלית (לעומת ה-14 שהוא בעברית) והוא לא מנקה לכלולים קשים.
כאן יש סקירה עליהם

• הוסף לסימניות
איזה מהם? H-12 PRO או H-14?
אני אישית שמעתי שה-12 פרו לא הולך אחורה, רק קדימה, התפריט שלו רק באנגלית (לעומת ה-14 שהוא בעברית) והוא לא מנקה לכלולים קשים.
כאן יש סקירה עליהם
H12PRO
לא ניסיתי את ה 14 כך שאני לא יכולה להשוות
אישית משתמשת כבר כ 5 חודשים ומרוצה מאד!!
לא יודעת איך הוללך עם הגלגלים ב 14 אבל אני לוקחת גם קדימה וגם אחורה
ולכלוכים קשים-מקסימום עוברת עליהם כמה פעמים-בסוף הכל יורד
לגבי התפריט בעברית-גם ב 14 ניתן לשנות דרך האפליקציה בלבד. בכל מקרה אין פה תורה מיוחדת, מהר מאד מבינים מה הוא רוצה..

• הוסף לסימניות
יש לי דרימי 14
ולהבדיל כמעט מנין ילדים בבית בליע"ר (כן ירבו, תודה לה' על המתנות)
קטנים ובינונים וגם גדולים שמלכלכים יפה מאוד,
בגדול הקרמיקות המבריקות והבהירות שלנו זקוקות לשטיפה לפחות 4 פעמים ביום לפי מצב ההתלכלכות.
לפני הדרימי הייתי שוטפת פעם ביומיים שלושה, היום זה תענוג, הדרימי עומד במטבח בענווה כמו עבד קטן
ואפילו חמש פעמים ביום הוא יוצא לטייל לאן שצריך, הרצפה שלי היום נראית כל הזמן כמו אחרי שטיפה,
אבל יש גם חסרונות.
1. מבחינתי זה לא מחליף את השטיפה הטובה של לפני שבת עם המון מים וחומר!
2. הקטע של הלרוקן כל הזמן את המיכל הדוחה הזה, הוא מעצבן ביותר.
3. הוא לא מתמודד עם המוצאי שבת אחרי שהילדים אכלו עוגת שוקולד בשבת והרצפה הוכתמה קשות.

אבל בגדול הוא עושה את העבודה והוא מדהים.
לא יודעת על טינקו אבל לאחר סקר שעשיתי פה בפרוג זה נשמע שהדרימי טיפה יותר חזק.
לגבי ה H-14

• הוסף לסימניות
עורכת, עכשיו רואה שיש 2 שואב שוטף במשנת

• הוסף לסימניות
מקפיץ
יש H14
יש למישהו מושג לגבי האחריות?

• הוסף לסימניות
?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה